Bli med til solrike Karibien & Cuba

Unn deg en reise til en av våre mest solrike og populære reisemål. Kjøl deg ned i det tempererte vannet i Grand Cayman og stikk tærne ned i den hvite sanden, oppdag Jamaica og dets ville skjønnhet med alt av aktiviteter som tilbys eller lær om Costa Mayas kultur og arkeologiske underverk. Dette er bare noe av alt du kan oppleve og dette tilbudet kan bare gjøre ferien din enda bedre. Når du nå bestiller får du nemlig en All Inclusive drikkepakke som gir litt ekstra luksus om bord!
 
Bestiller du nå får du: 


· All Inclusive og drikke inkludert 
  
· Wi-Fi inkludert
 
Gjelder kun for nye bestillinger til 30/6/2018 med avreisedato før 23/3/2019.
Gjelder ikke Familielugarer, Aurea eller MSC Yacht Club og kan ikke kombineres med øvrige rabatter med unntak av MSC Voyagers Club. 

Dette tilbudet inkluderer:
 • ALL INCLUSIVE CLASSIC

  ALL INCLUSIVE CLASSIC DRIKKEPAKKE

  FOR VOKSNE: Ubegrenset tilgang til utvalgte drikkevarer, kaffe, cappuccino, varm sjokolade og te samt take away iskrem. Enkelte varemerker og drikker er ikke inkludert, disse er markert i barmeny ombord.

  ALL

  FOR BARN: Ubegrenset tilgang til brus, mineralvann, fruktjuice, alkoholfrie drinker, varme drikker, smoothies og milkshake, samt take away iskrem.


  Følgende varer er ikke inkludert i dette tilbudet: sigarer og sigaretter, premium merkevarer, drikkevarer fra minibaren og vannflasker levert på lugaren, suvenirglass og all maten servert i spesialbarer og -restauranter. Pakken gjelder hele cruiset og kan ikke kjøpes på daglig basis.

*Prisene er frapriser per person i NOK i dobbellugar. Disse prisene er kun tilgjengelig for det norske markedet og bookes via ditt reisebyrå. Vennligst vær oppmerksom på at prisene ikke oppdateres fortløpende, noe som gjør at prisene kan endres. Den endelige prisen gis av selgeren ved booking. Serviceavgift om bord tilkommer. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugar innen samme kategori eller til en høyere kategori. Vennligst les igjennom våre reisevilkår nøye innen du booker ditt cruise. Med reservasjon for prisendringer og at det kan bli utsolgt.


Kampanjen gjelder nye bestillinger t.o.m. 31/10/2017. Gjelder ikke familielugarer, Aurea eller MSC Yacht Club og kan ikke kombineres med andre rabatter, unntatt MSC Voyagers Club. Med forbehold om endringer. Begrenset antall plasser til kampanjepris.


Familielugarer: Pris på Family Cabins er for hele lugaren.