Oppdag våre nye reiseruter og nyt vårt nye skip MSC Seaside

Unn deg å sette kursen mot MSCs mest eksklusive, solfylte reisemål i vinter. Du kan få svømme i det varme vannet ved Grand Cayman og begrave føttene i hvit sand, oppdage Jamaicas utemmede skjønnhet og den endeløse raden med aktiviteter den har å tilby, samt suge inn kulturen på Costa Maya med sine arkeologiske underverk. Dette er bare et glimt av hva ferien din kan bli, men det som gjør dette tilbudet enda bedre, er at hvis du bestiller nå, får du en all-inclusive drikkepakke for hele cruiset!


Gjelder kun nye bestillinger som gjøres tom 30.1.2018.   
Gjelder ikke Family-lugarer, Aurea-lugarer eller MSC Yacht Club, og kan ikke kombineres med andre rabatter, unntatt MSC Voyagers Club.

Dette tilbudet inkluderer:
 • ALL INCLUSIVE CLASSIC

  ALL INCLUSIVE CLASSIC DRIKKEPAKKE

  FOR VOKSNE: Ubegrenset tilgang til utvalgte drikkevarer, kaffe, cappuccino, varm sjokolade og te samt take away iskrem. Enkelte varemerker og drikker er ikke inkludert, disse er markert i barmeny ombord.

  ALL

  FOR BARN: Ubegrenset tilgang til brus, mineralvann, fruktjuice, alkoholfrie drinker, varme drikker, smoothies og milkshake, samt take away iskrem.


  Følgende varer er ikke inkludert i dette tilbudet: sigarer og sigaretter, premium merkevarer, drikkevarer fra minibaren og vannflasker levert på lugaren, suvenirglass og all maten servert i spesialbarer og -restauranter. Pakken gjelder hele cruiset og kan ikke kjøpes på daglig basis.

*Prisene er frapriser per person i NOK i dobbellugar. Disse prisene er kun tilgjengelig for det norske markedet og bookes via ditt reisebyrå. Vennligst vær oppmerksom på at prisene ikke oppdateres fortløpende, noe som gjør at prisene kan endres. Den endelige prisen gis av selgeren ved booking. Serviceavgift om bord tilkommer. MSC Cruises forbeholder seg retten til å endre lugar innen samme kategori eller til en høyere kategori. Vennligst les igjennom våre reisevilkår nøye innen du booker ditt cruise. Med reservasjon for prisendringer og at det kan bli utsolgt.


Kampanjen gjelder nye bestillinger t.o.m. 31/10/2017. Gjelder ikke familielugarer, Aurea eller MSC Yacht Club og kan ikke kombineres med andre rabatter, unntatt MSC Voyagers Club. Med forbehold om endringer. Begrenset antall plasser til kampanjepris.


Familielugarer: Pris på Family Cabins er for hele lugaren.