All Inclusive Cruise i Karibien til spesialpris!

Reis på cruise mellom de vakreste øyene i Karibien - her venter et ferieparadis med hvite strender, svaiende palmer og magiske solnedganger. Ombord på MSC Divina finner du alle bekvemmeligheter, god mat og massevis av underholdning. Mens du sover seiler skipet mot nye magiske steder. Planlegg drømmeferien din i god tid. Vi har flere fantastiske reiseruter å velge mellom i Karibien. 

Pris: 7-netters All Inclusive cruise fra 5 790 kr per person!


Gjelder kun nye bestillinger som gjøres tom 31.08.2017.   
Gjelder ikke Family-lugarer, Aurea-lugarer eller MSC Yacht Club, og kan ikke kombineres med andre rabatter, unntatt MSC Voyagers Club.

Dette tilbudet inkluderer:
 • ALL INCLUSIVE CLASSIC

  ALL INCLUSIVE CLASSIC DRIKKEPAKKE

  FOR VOKSNE: Ubegrenset tilgang til utvalgte drikkevarer, kaffe, cappuccino, varm sjokolade og te samt take away iskrem. Enkelte varemerker og drikker er ikke inkludert, disse er markert i barmeny ombord.

  ALL

  FOR BARN: Ubegrenset tilgang til brus, mineralvann, fruktjuice, alkoholfrie drinker, varme drikker, smoothies og milkshake, samt take away iskrem.


  Følgende varer er ikke inkludert i dette tilbudet: sigarer og sigaretter, premium merkevarer, drikkevarer fra minibaren og vannflasker levert på lugaren, suvenirglass og all maten servert i spesialbarer og -restauranter. Pakken gjelder hele cruiset og kan ikke kjøpes på daglig basis.