THE PARTNERSHIP

Cirque Du Soleil-Show Laget Eksklusivt For MSC
Articles[0].Title  

MSC Cruises er stolte av å kunngjøre et unikt samarbeid med Cirque du Soleil, en verdensledende underholdningsaktør. 


MSC Meraviglia, til å være det første cruiseskipet med en spesialutformet Entertainment Lounge. Den utformes i samarbeid med Cirque du Soleil for å skape en unik opplevelse til havs.


Bestill ditt show her

Dette langsiktige samarbeidet kommer til å utvides til MSC Meraviglias tre søsterskip som skal sjøsettes i 2019, 2020 og 2022. Seks kvelder i uken kommer Cirque du Soleils fantastiske artister til å presentere to forskjellige show. Et publikum på 500 gjester per opptreden vil kunne oppleve denne unike forestillingen som er laget eksklusivt for MSC Cruises. Denne magiske underholdningen vil finne sted i den spesialbygde 1000 kvm store loungen i akterenden av skipet. Her kan gjestene nyte middag eller cocktails mens de nyter det spektakulære sceneshowet. 


Hver dag på MSC Meraviglia kommer til å være uforglemmelig, men kveldsunderholdningen kommer til å ta pusten fra deg. 

Cirque du Soleil at Sea

Cirque du Soleil at Sea

Cirque du Soleil at Sea

Cirque du Soleil har besluttet å skape to veldig ulike show; SONOR og VIAGGIO, hvert med sitt helt unike konsept og atmosfære, egen historie, fantastiske kostymer og sminke.

SONOR  tar publikum med på et visuelt eventyr der hørselen står i fokus, en verden av full av inntrykk og forbløffende lyder, mens VIAGGIO byr på et mer poetisk eventyr med fokus på farger; en reise i en malers fantasi.
 
Klikk her for å bestille

Cirque du Soleil

Underholdning i verdensklasse

Underholdning i verdensklasse

Cirque du Soleil har begeistret mer enn 190 millioner tilskuere med 42 produksjoner som har blitt satt opp i nærmere 450 byer i 60 land. Organisasjonen har over 4000 ansatte, deriblant 1400 artister, fra nesten 50 land. I tillegg til å produsere verdenskjente show har Cirque du Soleil utvidet sin kreative tilnærming til en rekke underholdningsformer som multimediaproduksjoner, oppslukende opplevelser og spesielle arrangementer. 


For er informasjon om Cirque du Soleil, se www.cirquedusoleil.com