Konsernkjøkkensjef

Paolo Tarantino

Paolo Tarantino, konsernkjøkkensjef i MSC-flåten, er en dyktig leder innen matdrift. Han er også faglært kokk med bred erfaring med å implementere og lede små og store enheter om bord luksuriøse cruiseskip og også på hoteller og restauranter.

Paolo sluttet seg til MSC-familien i 2005 og er nå konsernkjøkkensjef flåte. Han leder et team profesjonelle konsernkjøkkensjefer og alt vårt byssepersonell.

Paolo, født i Milano, Italia, var fascinert av den kulinariske verden fra en tidlig alder. Etter å ha fullført studier på en hotellskole i Milano, var han ivrig etter å komme i gang med sin kulinariske karriere. Han viste en sann lidenskap og vilje til å lære. Først spesialiserte Paolo seg innen konditorkunst, der han jobbet i et lite konditori i hjertet av Milano. Etter å ha fullført opplæringen, hadde han en sterk trang til å utforske alle områder av kokkekunst, og han bestemte seg for å kombinere sine to store lidenskaper – reising og matlaging.
Derfor begynte han en karriere ved prestisjetunge restauranter og hoteller på tvers av Italia og Europa, der han ervervet seg essensiell kulinarisk kunnskap mens han jobbet under anerkjente italienske og internasjonale kokker.

Paolo har en stor kjærlighet for havet, og begynte i bysseteamet på velkjente og anerkjente cruise-rederier, inkludert Princess Cruises, Disney Cruise Lines (åpningsteam) og Crystal Cruises.
Kokk Paolo Tarantino forklarer: «Min største tilfredsstillelse er å se gjestenes glede og tilfredshet.»