Service ombord

Tilpass hver del av cruiset ditt

Tilpass hver del av cruiset ditt

Vi i MSC Cruises er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av ekstra service og tilleggstjenester ombord. Du kan tilpasse de fleste delene av cruiset ditt, sånn at du får akkurat den ferien du fortjener. Noen av disse tjenestene er vanskelig å kategorisere, så vi har samlet dem her for å gi deg en god oversikt.

Klesvask

Klesvask – alltid nyvaskede klær

Klesvask – alltid nyvaskede klær

Alle elsker følelsen av nyvaskede klær, så vi tror du vil sette pris på klesvasktjenesten, som leverer samme dag. Med vaskeripakken kan du og andre på lugaren bruke klesvasktjenesten når som helst under hele cruiset, opptil 20 plagg per cruise. Klesvasken hentes på lugaren før kl. 9 hver dag (unntatt siste dagen) og leveres tilbake kl. 17 på samme dag.

Blomster

Si det med blomster

Si det med blomster

Sett prikken over i-en med vakre friske blomster! Personalet i informasjonsdisken ombord kan hjelpe deg å bestille fra våre utvalgte partnere i land til selvkostpris, sånn at du kan gjøre en spesiell anledning enda vakrere.

Reception

Trenger du hjelp? Snakk med oss!

Trenger du hjelp? Snakk med oss!

Det høyt kvalifiserte, flerspråklige personalet i resepsjonen er tilgjengelig for deg 24 timer i døgnet. Hva enn du trenger, uansett tid på døgnet, kan du alltid få hjelp her.

Posttjeneste

Posttjeneste

Posttjeneste

Du kan sende gaver, postkort eller brev via Information Office, som hjelper deg med porto og trekker kostnaden fra ombordkontoen din. Deretter sendes forsendelsen videre til de lokale representantene våre som poster den i neste havn. Du kan holde kontakt med hvem som helst, hvor som helst i verden.