Barnas måltider

Uslåelige barnemenyer for glade barn

Uslåelige barnemenyer for glade barn

MSC Cruises tilbyr velsmakende barnemenyer med variert mat som barna liker. 


Vi tar vare på alle gjestene våre – barn som voksne. Hos oss får barna en egen barnemeny med velsmakende mat som barna liker. Her finnes det både middelhavsmat og internasjonale retter å velge mellom. Vi har også en egen middagsunderholdning for barna, slik at hele familien kan nyte måltidet i fred og ro.


- Barnemenyer: Restaurantenes barnemenyer er tilgjengelige på alle våre skip. For destinasjoner i Middelhavet vil menyene inneholde mat som passer til barn som er eldre enn ett år, men også et spesielt utvalg av retter for barn mellom 6 og 12 måneder, takket være vårt nye samarbeid med Osservatorio Chicco.

  • Egne barneretter i hovedrestaurantens frokostmeny
  • Tex-Mex-restauranten har en egen barnemeny
  • Yacht Club kids' barnemeny
  • Buffetrestaurantens Kids Corner med et variert utvalg av barnas favorittretter

- Snacks og godsaker ved bassenget


- Fun Time Dinners - Barnemiddager med underholdningspersonell hver dag i buffetrestauranten og morsomme temafester. La barna ha det gøy mens dere voksne nyter de spesielle øyeblikkene på tomannshånd! (Ingen ekstra kostnad)


- Happy Dinners - En hyggelig middag med familien i hovedrestauranten, der barna kan velge fra en egen barnemeny. Når barna er ferdige med å spise, blir de eskortert til Mini Club, der de kan leke med personalet mens dere voksne nyter middagen i fred og ro. (Ingen ekstra kostnad)


- Generation Dinners - Tenåringsmiddager med underholdningspersonell i buffetrestauranten hver dag