Familie og barn

En familieferie

En familieferie uten like
En familieferie uten like

Ingen andre forstår familier like godt som det familieeide selskapet MSC. Og ingen strekker seg lenger for å hjelpe deg og dine kjære å nyte hvert øyeblikk, både sammen og individuelt, om bord og på land. Bare se!Barn reiser til spesialpris med MSC! Barn på opptil 18 år, som deler lugar med sine foreldre, reiser til en enhetspris. Slik at dere kan nyte en bekymringsløs reise, og fra havet utforske de vakreste stedene i verden. 


• Alle de luksuriøse feriefritidsaktiviteter om bord er inkludert gratis i ditt cruise, fra Aqua Park, svømmebassenger og vannsklie til de beste spillkonsoller (PS3, Xbox og Wii) danner bare en del av våre klubbens fasiliteter. Slik at dine barn og tenåringer får gjøre akkurat som de vil uten en tanke. 
 
• Selv de høyteknologiske spill attraksjoner ombord som vår virtuelle verden og 4D Cinema tiltrekke seg bare en beskjeden kostnad for en spesiell opplevelse.


• MSC sørger for at dine barn alltid føler seg spesielle med helt egen velkomst fra og med Kids Corner i havneterminalen. Sikkerhetsarmbånd utstedes om bord, mens personsøkere eller DECT-telefoner (trådløse, digitale telefoner) kan leies til en beskjeden avgift så dere kan holde kontakten til enhver tid.

• Vi kan tilby et variert programtilbud for hele familien, med aktiviteter under tilsyn, underholdning og sosiale arrangementer skreddersydd for hele fire separate aldersgrupper i egne klubber. Og de er alle gratis!

• Nyskapende aktiviteter som Fun Time Dinner, Happy Dinners og Kids Around the Clock lar alle i familien gjøre ting på sin egen måte – enten ved måltider, sent på kvelden eller under landutflukter. Slik at dine barn har friheten til å utforske sosiallivet på egen hånd, får møtt nye venner fra hele verden i et trygt miljø, oppslukt i en ferie de aldri vil glemme. Og de voksne får like mange friøyeblikk, med trygg kunnskap om at barna blir tatt hånd om og har sin livs tur. Les videre for detaljer!


For cruise med avgang fra vinteren 2016/2017 er prisen for barn som deler lugar med to fullt betalende *:

Barn 0-11 år pris fra 1 400 kr 
Barn 12-17 år pris fra 2 800 kr

* Forsikring, flybilletter og transfer (der det er påkrevd) er ikke inkludert i tilbudet. Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller rabatter i lojalitetsprogrammet vårt. Disse kampanjeprisene avhenger av tilgjengelighet, og de gjelder på standardprisene.


ALDERSGRENSER OMBORD

Voksenbasseng: 6 år. Barn kan bare bruke bassenget under tilsyn av en voksen person. 
Barnebasseng: 2 år. Badebleier er ikke tillatt å bruke.   
Barnepris på utflukter: 12 år


Treningsstudio: 14 år   

Spa: 18 år  
Casino: 18 år   
Reise på cruise uten foresatte eller annen ansvarlig voksen: Karibien 21 år, andre destinasjoner 18 år.   


Les mer om cruising med barn i vår FAQ.

Spedbarn og småbarn

NYHET! MSC Babycare Service

NYHET! MSC Babycare Service

MSC har tenkt på mammaer og pappaer også, og tilbyr deg muligheten til å slippe av barna på minsteklubben Mini Club, der de blir ivaretatt av kvalifisert og engasjert personale som lar dem leke. Begrenset tilgjengelighet, for barn mellom ett og tre år (ikke inkludert).

Tilgjengelig til følgende tider*, og kun når skipet er TIL HAVS:
mellom 13.00 og 14.00 og mellom 18.00 eller 19.00.

Fullstendig utfylt registreringsskjema er påkrevd. Spør personalet på Mini Club når du er kommet om bord. Foreldre må selv står for bleieskift og mating.

*Tider kan variere avhengig av type skip og reiserute
NYHET! BABY LAUNDRY SERVICE

NYHET! BABY LAUNDRY SERVICE

Hvorfor bruke tid på å vaske barnas klær når du kan ha det gøy med barna i stedet?
 
Ombord på skipene våre kan du velge en egen tjeneste kalt BABY LAUNDRY SERVICE for barnas (0–6 år) klær. Book tjenesten på forhånd for å få barneklærne vasket til en hyggelig pris. Klærne vaskes separat med et spesielt vaskeprogram og mildt vaskemiddel, slik at du får dem tilbake rene, friske og milde mot barnets sensitive hud. Plaggene hentes før kl. 10 om morgenen og returneres senest kl. 17 neste dag.
MSC Baby Time

MSC Baby Time

Mamma og pappa, vi venter på dere og barna deres hos Mini Club, som er reservert for våre aller minste gjester (under 3 år) i mange timer på dagtid, som lar dem leke med deg og andre barn på deres egen alder, og fra mange forskjellige barn. I mellomtiden kan dere bli kjent med mange andre foreldre som er på ferie med sine barn. Dere kan dra nytte av Mini Club, et område spesielt viet unge barn, med dine barn til disse tidspunktene*:

HAVNEDAGER: Morgen: 08.00–10.00 / Ettermiddag: 16.00–18.00 / Kveld: 20.00–21.00

PÅ DAGER TIL SJØS: Morgen: 08.00–10.00 / Kveld: 20.00–21.00

*Tider kan variere avhengig av type skip og reiserute
AKTIVITER MED CHICCO-LEKER

AKTIVITER MED CHICCO-LEKER

Vi tilbyr mange moderne, morsomme og lærerike leker som er spesielt utvalgt av senteret for forsking på spedbarn, Osservatorio Chicco. 


Aktivitetene innbefatter:
Let’s speak English:  La oss snakke engelsk med tospråklige Chicco-leker 
Rytme og musikk:  Å leke til musikk er morsomt 
Mini OL:  Start med å krabbe og så... 
Møt maskoten vår Dorebaby  

Lær mer om vårt samarbeid med Chicco.

Barn og unge

Barn og unge har sitt livs opplevelse

Barn og unge har sitt livs opplevelse

Alle små er medlemmer av teamet i DOREMILAND, med to spesialklubber: Miniclub for seilere mellom 3–6 år og Juniors Club for pirater mellom 7–11. Begge klubbene er sentrert rundt temafasilitetene i en Miniclub om bord, bemannet med profesjonelle underholdere som gir ditt barn muligheten til å utforske og sosialisere under oppsyn, samtidig som en lang rekke stimulerende og spennende aktiviteter blir tilbudt:

• Kunst og håndverk
• Gruppenavn og aktiviteter
• Sport
• Spill, som PlayStation, Xbox og Wii
• Dansekurs og forestillinger

Åpningstider*:
• 09.00 – 23.00 non-stop i havn
• 09.00–13.00, 14.30–17.00 og 18.00–23.00 til havs

*Tider kan variere avhengig av type skip og reiserute
Tjenester for barn og unge som forvandler ditt cruise:

Tjenester for barn og unge som forvandler ditt cruise:

• Helt egne barnemenyer i alle restauranter
Fun Time Dinner - Barnemiddager med underholdningspersonalet hver dag i buffé-restauranten. La barna underholdes mens du nyter smaksrike måltider på egen hånd (gratis tjeneste)
Happy Dinner - En stilig barnemiddag sammen med familien, mens de voksne inntar sine forretter. Deretter blir barna fulgt til lek og moro i Miniclub, mens de voksne kan lene seg tilbake og nyte en avslappende middagsopplevelse (gratis tjeneste)
Kids Around The Clock - Kveldslek og sovetid under oppsyn mens de voksne kan more seg på egen hånd (beskjeden ekstraavgift)
Family Excursions - Utflukter for hele familien, støttet av underholdningsteamet, slik at alle alltid er glade og fornøyde mens de gjør det de liker best
DOREMI-familien – Én for alle, og alle for én!

DOREMI-familien – Én for alle, og alle for én!

Hvert skip i vår flåte kan tilby et bredt program fullt av familieaktiviteter der barna er i sentrum, men der foreldre også kan delta slik at det blir spesielle øyeblikk for alle og enhver.

Alt foregår under vennlig oppsyn av vår elskverdige DOREMI-maskot og hans egen familie - søster Mila, bror Dorebro og deres lillebror Dorebaby.

Lær Doremi-dansesangen på seks språk, spilt inn av barnekoret Piccolo Coro dell’Antoniano og bli med dem i:

• Doremi Chef-matlagningskurs
• Lagbaserte talentforestillinger (Doremi Live)
• Gøyale Doremix-familiedisko
• Fairy Tale Time-eventyrtid
• En storslagen parade i Pool Parade
• En produksjonsforestilling sammen med profesjonelle dansere og artister
• Barnas kostymeparade i skipets teater

Reis med MSC og opplev et vell av magiske øyeblikk, med alle som medlem av DOREMI-familien i DOREMILAND om bord! Det finnes til og med en Kom og hils på maskoten -fotografering, slik at du får foreviget uforglemmelige minner fra ditt familieeventyr til havs.
LEGO-aktiviteter

LEGO-aktiviteter

Barn mellom 3 og 11 år kan hver dag leke med et stort utvalg av LEGO®-klosser og -utstyr i Mini og Juniors Club. I tillegg til disse daglige aktivitetene, vi har også et spesielt arrangement som kalles LEGO® Experience On Board: en hel dag viet til morsomme LEGO-aktiviteter for hele familien. 
 
Det finnes også et utvalg LEGO-produkter som kan kjøpes i butikkene ombord på skipet. Dermed kan du gi barna muligheten til å uttrykke sine kreative sider, når som helst! Sjekk ut samarbeidet vårt med LEGO®.

Unge og tenåringer

Ungdomsklubber som ikke er barnslige

MSC behandler ikke unge og tenåringer som barn. Og vi setter dere ikke i samme bås heller. Vi gir dere et helt eget sted, med fantastiske fasiliteter med tilsyn, der dere kan møtes og gjøre det dere selv vil. Og vi behandler dere som de unge voksne dere er, med et massivt utvalg av aktiviteter som bidrar til å få og ha det moro med nye venner, på den selvstendige ferien dere fortjener.

Young Club (12–14 år) åpningstider* med Youth Team -service:
• 10.00 – 11.30
• 15.00 – 16.30
• 21.00 – 23.00

Teens Club (15–17 år) åpningstider* med Teen Entertainer-tjeneste:
• 11.30 – 13.00
• 16.30 – 18.00
• 19.00 – 24.00

*Tider kan variere avhengig av type skip og reiserute
Ungdomsklubber som ikke er barnslige

Helt nye, separate dagsaktiviteter

• Sport og turneringer, inkludert fotball, basketball, kanonball, minigolf, shuffleboard og bordfotball i hele flåten &  
• Dansekonkurranser 
• Sosiale nettverksspill 
• Wii/Xbox/PS3-spill og utfordringer 
• Teenage Kicks Spa hår- og skjønnhetsbehandlinger i MSC Aurea Spa (13–17 år)
Helt nye, separate dagsaktiviteter

Helt nye kveldsaktiviteter

• Radio MSC Generation med nattlige video- og musikkforespørsler 
• MSC Generation Live med Pop Star 2014, iPop-konkurranse, Teen Movie Trivia, Boys Generation, Girls Generation, Kool Karaoke, Just Dance live og mer!
Helt nye kveldsaktiviteter

Helt nye, ukentlige ungdomsevents

• Tenåringenes White Party  
• MSC Flashmob  
• Hey Mr DJ!  
• MSC Generation Awards tenåringenes talentshow  
• The Prom formell kveld for tenåringer  
• Generation Dinner  
• Generation Pool Game  
• Generation Chef  
• Twisted Scavenger Hunt
Helt nye, ukentlige ungdomsevents

Frihet med eget betalingskort

Gi barnet friheten til å kjøpe ting ombord på skipet og betale med et eget betalingskort – MSC Teens Card. Du som forelder setter grensen for hvor mye barnet kan bruke. 
 
Personlig kontantkort for barn mellom 7 og 17 år. 
 
Forhåndsbetaling – valgbare beløp: 
- € 30 gir barnet en bonusgave på € 5 
- € 50 gir barnet en bonusgave på € 10 
 
Du får en flyer med informasjon om alle fordelene når du stiger ombord på skipet.
Frihet med eget betalingskort

Aleneforeldre med barn

Det perfekte valget for aleneforelderfamilier

Det perfekte valget for aleneforelderfamilier

Dere vil nyte underholdning og fritid i den flotte lugaren, som har fantastiske fasiliteter og utsikt. Late stunder ved bassenget. Aktive stunder med lek og sport, spill og futuristiske utfordringer i en virtuell verden. Våre All In One pakler har blitt laget spesielt for aleneforelderfamilier å lage en uforglemmelig reise.

Skipsfasiliteter

Mer! Et flytende eventyrland å utforske

Disse fantastiske områdene og tjenestene for barn, unge og tenåringer – inkludert alle de siste spillkonsollene – er bare halve grunnen til hvorfor et MSC cruise blir deres favorittferie. Fordi de også er oppslukt i en fantastisk, flytende verden fylt av toppmoderne underholdning, som gjør enhver MSC-tur til en uforglemmelig opplevelse for hele familien, inkludert:

• 4D-kino
• Formel 1 racing-simulator
• Vannpark
• Vertigo – den lengste vannsklien til havs (MSC Preziosa)
• Barne- og familiebasseng
• Virtuell spill-arkade
• Mini-bowling

Alle får det de ønsker seg med MSC. For en familieferie helt uten like …
Mer! Et flytende eventyrland å utforske

MSC Family Explorer Club

Landutflukter for familier

Uforsk reisemålet sammen på et morsomt familieeventyr, inspirert av historie og laget for å ta med alle høydepunktene.

Landutflukter for familier

Kelly & Kloe

EN NY OPPLEVELSE OMBORD OG EN WEBSERIE

Opplevelsesdagen med Kelly & Kloe on board-tema, basert på en ny webserie, blir snart å finne på alle skipene i MSC Cruises’ flåte.

 

Webserien følger to unge jenter – Kelly og Kloe – som bor ombord på et av skipene til MSC Cruises sammen med faren deres, the Master. Under eventyrene om bord får de oppleve spennende ting som magi, spill, 4D-film, vannsklier og dans i forskjellige former.

 

Kelly & Kloe-dagen gir barn muligheten til å oppdage skipet og å leke på samme måte som Kelly og Kloe, noe som gjør den magiske historien enda mer levende. I løpet av dagen kan de bli med på syv forskjellige aktiviteter. Barna får blant annet lære seg Kelly & Kloe-sangen og den tilhørende dansen, være med i en selfie-konkurranse utkledd som figurer fra serien, og utvikle sine kreative ferdigheter ved å skrive egne episoder som en fortsettelse på eventyret.

 

På denne dagen har du som forelder muligheten til å slappe av og la barna oppleve alt det morsomme i Kelly og Kloes verden. 

 

Klikk her for å se alle episodene.

EN NY OPPLEVELSE OMBORD OG EN WEBSERIE