SHIP INFORMATION


MSC Meraviglia er spekket med ektraordinære egenskaper som tilbyr den perfekte opplevelsen til sjøs for hvert årstid. Om bord, kan du nyte fremragende, autentiske spisesteder, alle tiders underholdning med nye panorama områder, et innovativt sjøutsikt aft lounge, en to-etasjet "innendørs promenade" med en 480 kvadratmeters LED kuppel og en spektakulær fornøyelsesområde som er tilknyttet til en utendørs vannland.

 
msc_for_me_logo
 
 
VR_logo

Meraviglia Galleri


Denne 96 meters sentrale promenaden er fylt med butikker, restauranter og rolige steder for å handle, spise og slappe av...samt for å sosialisere. På kvelden er det live musikk, fester og underholdning.

Den lengste LED pukkel til sjøs.


Hele taket på innsiden av promenaden vil bli dekket av en gigantisk 480 kvadratmeters LED skjerm som sender visuell magi hele dagen: en atmosfærisk digital himmel som animerer hele arenaen ovenfra med inspirerende utsikt, hendelser, soloppgang, solnedgang og stjernehimmel.

Atmosfærisk basseng


Med omtrent 10 kvadratmeter av offentlig område per gjest er bassengkant-området på MSC Meraviglia en av de største som finnes til sjøs.


Vakkert lys, en gigantisk skjerm og atmosfærisk design gjør at hovedbassenget er enda mer forlokkende i mørket.

Horizon basseng


Horizon bassenget tilbyr enda mer åpen himmel dekkområde for sol-elskere under dagstid. PÅ kvelden blir området transformert til en slående utendørs plass for dans og underholdning.

MSC Aurea Spa


The MSC Aurea Spa på MSC Meraviglia er et luksuriøst balinesisk spa som tilbyr signatur avslappende behandlinger for å revitalisere kropp og sjel. MSC Aurea Spa med dets termiske områder, skjønnhetssalong og neglbutikk vil få deg til å føle deg bortskjemt fra topp til tå.

MSC Treningssenter av Technogym®


MSC Meraviglia treningssenter er utstyrt med det ypperste Technogym cardio og styrketreningsutstyr, samt tilbyr det et bredt utvalg av innovative fitnessklasser og treningsprogrammer.

DOWNLOAD THE FREE MSC FOR ME APP

BEFORE YOU CRUISE

MSC for Me means your time on board is literally in your own hands, interconnecting in real time with the ship and crew to enjoy each moment in your own special way.

Simply visit your app store and search for ‘MSC for Me’!
Available for guests travelling on MSC Meraviglia, MSC Seaside,
MSC Splendida and MSC Seaview. Coming soon for MSC Bellissima