ENTERTAINMENT


Tilbyr underholdning til sjøs på et helt nytt nivå


Nyt ekslusivt verdensklasse forestilling som er fremført i innovative arenaer som Carousel Lounge og flerbruks karaokebar, komedieklubb , TV studio og bar. Yngre gjester kan utnytte superfornøyelsesparken og sportssenteret for å drive med sport og spille spill på dagen, og feste og danse på kvelden. Og hele familien kan nyte timersvis av moro i en av de mest innviklete og spennende vannlandet til sjøs.

Ekslusiv samarbeid med
Cirque du Soleil


Hver andre natt, seks netter per uke, har gjester på MSC Meraviglia en unik sjanse for å se to originale show av Circue du Soleil*, verdensleder i live artistisk underholdning , samt smake på en suveren kulinarisk opplevelse i den samme glamorøse arenaen. The Carousel Lounge er en teknologispekket underholdnings- og spisested designet spesielt for å dekke behovene av Cirque du Soleil. Denne tilpassede loung'en dekker 1000 kvadratmeter og kan romme opp til 450 gjester, inkludert 120 som nyter det fulle show-og-spiseopplevelsen.


*Det andre show'et vil være tilgjengelig fra 19. juni 2017

Polar Vannland


En av de mest innviklete og spennende vannlandene til sjøs med tre kronglete sklier, en "Himalayan Bridge", en rekke bassenger, egenskaper og aktiviteter for alle aldersgrupper.

TV Studio og Bar


Denne high-tech, flerbruksområdet huser en radiosendingssuite og en TV studio som viser live kamp, quiz, talentkonkurranser og andre morsomme innhold rundt i skipet. Det brukes også som en atmosfærisk komedieklubb, karaokebar og live musikkarena.

Attic Klubb


Fest med venner, nyt en kveldsdrink eller bare dans gjennom kvelden i den stilfylte nattklubben om bord.

Sportplex


Det store og romslige fornøyelsesparken gir en stor arena hvor unge gjester kan drive med sport og spille spill på dagen...deretter sosialisere, feste og danse hele natten.

F1 Simulatorer


For de unge og de unge til sinns, to Formula 1 virtuell-virkelighet racerbiler konkurrer mot hverandre i en race som vil få hjerter til å slå.

Bowlinghall i full størrelse


For første gang til sjøs, en bowlinghall i full størrelse hvor du kan utfordre venner og familie til den siste pin!

Babyklubb


Barn fra 1 til 3 år kan nyte aktiviteter og spill designet under samarbeidet med Chicco®.

Mini- og Juniorsklubb


Barn fra 3 til 11 år kan delta i en rekke morsomme aktiviteter, takket være vår samarbeid med LEGO®. Et stort utvalg av LEGO® brikker og utstyr er tilgjengelige i vår Mini- og Juniorklubber. Dessuten, enhver cruise inkluderer en spesiell begivenhet, LEGO® opplevelse om bord: en hel dag dedikert til morsomme LEGO®-aktiviteter for hele familien.

Tenåringsklubb


MSC Meraviglia tilbyr to tenåringsklubber for 12-14 år gamle og en annen for 15-17 år gamle. I tillegg, en kun-tenåringer arena brukes som kino, spillrom og disco, avhengig av tid på dagen, for å forsikre at tenåringer er alltid underholdt.