INFORMASJON OM SKIPET


MSC Meraviglia er spekket med ektraordinære egenskaper som tilbyr den perfekte opplevelsen til sjøs for hvert årstid. Om bord, kan du nyte fremragende, autentiske spisesteder, alle tiders underholdning med nye panorama områder, et innovativt sjøutsikt aft lounge, en to-etasjet "innendørs promenade" med en 480 kvadratmeters LED kuppel og en spektakulær fornøyelsesområde som er tilknyttet til en utendørs vannland.

Galleria Bellissima


Denne 96 meters sentrale promenaden er fylt med butikker, restauranter og rolige steder for å handle, spise og slappe av...samt for å sosialisere. På kvelden er det live musikk, fester og underholdning.

Den lengste LED pukkel til sjøs.


Hele taket på innsiden av promenaden vil bli dekket av en gigantisk 480 kvadratmeters LED skjerm som sender visuell magi hele dagen: en atmosfærisk digital himmel som animerer hele arenaen ovenfra med inspirerende utsikt, hendelser, soloppgang, solnedgang og stjernehimmel.

Atmosphere pool


Med omtrent 10 kvadratmeter av offentlig område per gjest er bassengkant-området på MSC Bellissima en av de største som finnes til sjøs.


Vakkert lys, en gigantisk skjerm og atmosfærisk design gjør at hovedbassenget er enda mer forlokkende i mørket.

Horizon pool


Horizon bassenget tilbyr enda mer åpen himmel dekkområde for sol-elskere under dagstid. PÅ kvelden blir området transformert til en slående utendørs plass for dans og underholdning.

MSC YACHT CLUB


Discover a ship within a ship. A place where you can savour exclusivity and privacy in a world of choice. Where you can indulge in the luxury of a private club, while enjoying access to the myriad recreation and entertainment possibilities that the rest of the ship affords. 

Welcome to the MSC Yacht Club, a cruise experience like no other.

MSC Aurea Spa


The MSC Aurea Spa på MSC Bellissima er et luksuriøst balinesisk spa som tilbyr signatur avslappende behandlinger for å revitalisere kropp og sjel. MSC Aurea Spa med dets termiske områder, skjønnhetssalong og neglbutikk vil få deg til å føle deg bortskjemt fra topp til tå.

MSC Treningssenter av Technogym®


MSC Bellissima treningssenter er utstyrt med det ypperste Technogym cardio og styrketreningsutstyr, samt tilbyr det et bredt utvalg av innovative fitnessklasser og treningsprogrammer.