Oppdag MSC Meraviglia, skipet for alle årstider!

 
Med bare 12 måneder igjen til MSC Meraviglia skal kaste loss, kan du nå finne ut mer om hva som gjør MSC Meraviglia til neste års ultimate destinasjon i Middelhavet! 

Ombord på MSC Meraviglia finnes 12 forskjellige restauranter der du kan nyte Middelhavets, Amerikas og Asias utsøkte smaker, basert på de beste råvarene. Fra og med 16. juli 2017 kan MSC Meraviglias gjester også oppleve to nye Cirque du Soleil-show, laget eksklusivt for MSC Cruises. MSC Meraviglias elegante design omfatter et 96 meter langt innendørs promenadedekk inspirert av Middelhavet, hvor gjestene kan finne underholdning, shopping, restauranter og barer under en imponerende 80 meter lang LED-kuppel.

Hvis du reiser med barn, kommer du til å sette pris på alle de nye områdene og aktivitetene for barn, unge og foreldre. Alle disse områdene ligger på samme dekk, noe som gjør det enklere for familier med flere barn i ulike aldre og med forskjellige interesser. I filmen ovenfor kan se noe av det vi kan tilby av lekerom, spillrom, bassengområder og annen familiemoro. 

MSC Meraviglias innovative lugarer og suiter er utformet med gjestenes varierende behov i tankene, på en måte som bare en familieeid bedrift får til. Det finnes ti forskjellige lugartyper å velge mellom, og gjestenes komfort og trivsel er vår høyeste prioritet. MSC Yacht Club er gjort enda bedre for dem som ønsker et mer eksklusivt cruise med mulighet til å slappe av i mer private omgivelser. For familier og grupper har vi også laget i stand spesielle lugarer som tilbyr komfortabel innkvartering for opptil ti personer.
 
MSC Meraviglia seiler i Middelhavet fra og med juni 2017. Bestill et cruise og oppdag MSC Meraviglia, skipet for alle årstider!