Nyheter

Slektstreff til havs – en stadig mer populær måte å feriere på

24.03.2016

Å dra på cruise med familien blir stadig mer populært. Hos MSC Cruises økte såkalte generasjonsreiser i Middelhavet med hele 63 prosent sommeren 2015 sammenlignet med året før. At det er prisgunstig og at det finnes aktiviteter som passer alle i familien, er noen av fordelene som ofte trekkes frem av de reisende.
 
«Cruise er en av de beste måtene å reise på for hele familien», sier Agnetha 55 år fra Styrsö og fortsetter: «På cruise får hele familien muligheten til å samles og være sammen, og det finnes alltid noen som kan passe på barna dersom man vil gjøre noe på tomannshånd. Vi hadde til og med ettåringen vår med, og det gikk helt fint.» Agnetha reiste på cruise i Karibien med MSC Cruises i januar 2013 sammen med ni andre familiemedlemmer.
 
«Alt er tatt hånd om, så du slipper alle slags bekymringer på ferien. Dessuten får man så mye variasjon på reisen gjennom alle de forskjellige stedene som skipet legger til ved», sier Maj-Lis, 66 år, fra Tyringe, som reiste på cruise i Middelhavet med MSC Cruises i september 2011 sammen med barn og barnebarn.
 
Reiser som lokker hele familien
En rekke aktiviteter, som passer både besteforeldre, barn og barnebarn, tilbys ombord. Foreldrene kan gå på skipets spa og treningsstudio, mens barna finner nye venner i en av de fem barneklubbene ombord. Vannsklier, flere forskjellige bassenger og underholdningsshow trekker folk i alle aldre.
 
«Vi merker nå en større interesse for å reise på cruise med oss fra store grupper og familier. De har oppdaget at man får oppleve mye på samme reise til en god pris, samtidig som det er trygt og komfortabelt», sier Åsa Elmcrona, skandinavisk markedssjef i MSC Cruises.
 
Familietilpassede lugarer
For større familier er MSC Cruises sine såkalte «Super Family Cabins» godt egnet. Det er to lugarer med tilstøtende dør samt både doble bad og doble balkonger. Lugarene rommer opp til seks personer og gjør det enkelt for større grupper å bo samlet.
 
For mer informasjon og bilder, kontakt:
Mari Multamäki, PR-ansvarlig MSC Cruises Skandinavia: +46 8 510 00 516, mari.multamaki@msccruises.se