Nyheter

MSC World Cruise - MSC Cruises aller første jordomsegling

14.11.2016

MSC Magnifica kan nå tilby et unikt 119 dagers cruise, der reiseruten består av 49 unike destinasjoner over seks kontinenter

 

MSC Cruises, det sveitsisk-baserte og verdens største privateide cruise-rederi og markedsleder i Europa, Sør-Amerika og Sør-Afrika, kunngjorde i dag åpningen av salget av sin aller første jordomseiling.
 
MSC World Cruise har bransjens største og mest moderne skip som er som skreddersydd for denne langreisen. MSC Magnifica legger fra kai i Genova 5. januar 2019 og er tilbake fra sin jordomseiling i Genova 119 dager senere. Hun krysser seks kontinenter, anløper 49 unike destinasjoner i 32 land og vil med denne unike jordomseilingen kunne tilby en uforglemmelig drøm, selv for de mest kvalitetsbevisste gjestene ombord - og med den komfort og eleganse som kjennetegner MSC Cruise med sine cruiseskip.
 
Mennesker i alle aldre drømmer om å utvide sin horisont og skape fantastiske minner gjennom å reise. MSC Cruises har skapt dette unike tilbudet for å gi sine gjester mulighet til å realisere sitt livs største drøm om å se hele verden.
 
"MSC Cruises tilbyr helt spesielle og unike opplevelser til sine gjester. Derfor har vi nå utviklet denne enestående jordomseilingen, fordi vi vet at det for mange er en livsdrøm å få oppdage verden på en komfortabel og stilig måte," sier MSC Cruises administrerende direktør Gianni Onorato. "Som en av verdens store internasjonale cruiseselskaper, er det for oss et naturlig skritt videre å utvikle dette produktet for våre gjester fra hele verden. Naturligvis har vi skapt dette tilbudet i ekte MSC Cruises-stil, ved å velge vårt absolutt best egnede skip til jordomseilingen; MSC Magnifica, og samtidig tilby en unik reiserute uten sidestykke på markedet."
 
I de 119 dagene jordomseilingen varer, vil gjestene besøke noen av de mest historiske havnene, travleste storbyer og mest eksotiske paradisøyer rundt om i verden. MSC World Cruise gir også de mer erfarne globetrottere en reise de aldri har opplevd før. Her følger noen av denne unike reisens høydepunkter:
 
  • Eksotiske og ukjente destinasjoner: Fra den varme øygruppen Tonga og det urørte Bora Bora til den blomstrende kulturen i Cartagena og Aqabas oaser, har MSC Cruises håndplukket 49 ettertraktede destinasjoner over hele verden, mange av disse kun tilgjengelig for cruiseelskere. MSC World Cruise gir også gjestene mulighet til å utforske New Zealand, Fiji og Maldivene samt en utvidet gjennoreise "utenfor allfarvei" gjennom de karibiske øyer, med ni anløpshavner i regionen.
 
  • Eksklusive og enestående opplevelser: MSC Cruises fortsetter å gi autentiske opplevelser for å tilfredsstille alle sine gjesters behov med et omfattende utvalg av utflukter, enten det gjelder elefantriding i Pinnawela, snorkling i lagunene i Moorea eller et besøk i Nga Bay National Park. Våre gjester får hos oss sjansen til å fordype seg i lokal kultur, og oppleve det beste som hver destinasjon har å tilby.
  • Hos MSC World Cruise har man også den unike muligheten til å bestille 15 kostnadsfrie utflukter for å virkelig utforske verden etter sitt eget ønskemål.
 
  • Ekte oppdagelsereise: For å kunne nyte de ulike reisemålene fullt ut, og virkelig bli kjent med de lokale kulturene har MSC World Cruises gjester god tid til å se seg rundt når vi ankommer land. Våre opphold er lengre enn et gjennomsnittlig cruise-opphold på 13 timer per anløp, og våre gjester kan skape fantastiske minner i sitt eget tempo.
 
  • Lengre opphold på ettertraktede destinasjoner: Ved populære destinasjoner med mange aktiviteter har MSC Cruises arrangert et utvidet in-port-tilbud, som ingen andre cruiserederier tilbyr, inkludert fire hele dager i Polynesia og tre hele dager på både Hawaii og i Los Angeles.
 
  • Kvalitet også ombord: Våre gjester tilbringer 118 netter om bord, og det er viktig for oss at de skal føle seg hjemme. Derfor har vi blant annet mange tilbud for å forenkle reisen, som for eksempel vaskeritjenester. Vi har gjennomgått alle detaljer nøye for å forsikre oss om at det nå er enda enklere enn noensinne å ta denne drømmereisen for våre gjester.
 
I tillegg til det enorme utvalget av destinasjoner og opplevelser i land, kan MSC Magnifica tilby sine gjester et av markedets største antall balkong-lugarer, service av ypperste kvalitet, lekre og smakfulle serveringsmuligheter - inkludert fire restauranter og 11 barer, moderne og komfortable lugarer, samt et bredt spekter av underholdning og fritidsaktiviteter. Fra gourmetrestauranter som serverer mat tilberedt med ferske ingredienser og inspirasjon fra hele verden, til et varierende utvalg av underholdning i verdensklasse, inkludert et komplett kasino, diskotek med panoramautsikt, sigarsalong, 4D kino og mye mer - gjestene vil garantert merke at service- og designdetaljene er viktige for oss, noe som alltid kjennetegner MSC Cruises.
 
I tillegg til alle aktiviteter om bord kan våre gjester også velge å slappe av på en av de mange velvære-avdelinger. Dette inkluderer MSC Magnificas unike og prisbelønte MSC Aurea Spa, med tradisjonell balinesisk massasje, i tillegg til en rekke andre ultramoderne skjønnhetsbehandlinger, sauna, tyrkisk bad og thalassoterapi.
 
I en hel måned fra 14. november 2016 vil MSC Voyagers Club-medlemmer få en unik sjanse til å bestille reisen, og salgstart for allmennheten starter 14. desember. Ombord- og ilandstigning finner sted i Civitavecchia/Roma, Genova, Marseille og Barcelona. Du kan bestille lugarer fra 113499 NOK.
 
MSC Voyager Club-medlemmer som bestiller nå får tilbud om gratis drikke til måltidene, samt trippel medlempoeng ved bestilling som medfører umiddelbar tilgang til alle de ekstra fordelene. Gjester som ikke er MSC Voyager Club medlemmer, men er i besittelse av et et lojalitetskort fra et annen ledende reiselojalitetsprogram, kan bli med MSC Voyager Club på et tilsvarende eller høyere nivå takket være MSC Status Match. For mer informasjon om MSC Voyager Club eller MSC Status Match Program vennligst besøk: http://www.msccruises.no/nb-no/MSC-Voyagers-Club/Status-Match.aspx
 
For å lese mer om MSC Magnifica og få flere detaljer om jordomseilingens reiserute, vennligst besøk http://www.msccruises.no/nb-no/Cruise-Destinasjoner/MSC-World-Cruise.aspx