Nyheter

Ny rute for MSC Splendida i Kina

28.09.2016

Genève, Sveits og Beijing, PRC 21. september 2016 - MSC Cruises avslørte i dag at de vil plassere sin MSC Splendida i Kina i mai 2018. I forbindelse med dette, og også i samband med kunngjøringen om åpningen av nye MSC Cruises egne kontor i Shanghai og den nye ledelsen og driftsteamet der, tar selskapet et nytt viktig skritt for ytterligere å forbedre sin evne til å betjene det kinesiske hjemmemarkedet.
 
Bygget i 2009, 137 936 GRT MSC Splendida blir av de største og mest moderne cruiseskipene i regionen. Hun har 1637 lugarer der 76% har egen balkong, og hun kan huse totalt 4363 gjester.
 
Med den nye ruten slutter MSC Splendida seg til MSC Lirica, som har vært en stor suksess i det kinesiske markedet siden mai 2016, og som nylig har flyttet sin hjemmehavn til Tianjin for å tjene det blomstrende nordkinesiske markedet under vintersesongen.
 
Tidligere i dag på en pressekonferanse i Beijing, uttalte Gianni Onorato, MSC Cruises administrerende direktør seg med følgende ord: "Plasseringen av MSC Splendida til den kinesiske kysten er enda et bevis på vårt engasjement i dette voksende markedet. Faktisk ser vi i dag at MSC Splendida er det mest populære skipet blant kinesiske og andre asiatiske gjester som velger Middelhavscruise med oss."
 
"MSC Splendida representerer nok et sterkt skritt mot å møte den økende etterspørselen etter våre unike produkter og ultra-moderne skip fra våre kinesiske gjester. I forkant av sin nye reiserute vil hun også gjennomgå betydelige tørrdokk-forbedring i slutten av 2017, for ytterligere å forbedre og tilpasse sitt allerede fantastiske spekter av fasiliteter."
 
MSC Splendida vil besøke mange populære cruise-destinasjoner i Kina, Japan og Korea. Flere detaljer om reiseruten vil bli kommunisert i nærmeste framtid.
 
For å lære mer om MSC Splendida og hennes egenskaper, se gjerne denne presentasjonsfilmen:

https://www.youtube.com/watch?v=lF-_3C588JA