Nyheter

Seks grunner til at MSC Meraviglia blir neste års mest ettertraktede sommerdestinasjonen i Middelhavet

24.08.2016

Med mindre enn 12 måneder igjen før de første gjestene får oppleve MSC Meraviglia, avslører MSC Cruises flere detaljer om det første skipet i den nye generasjonen smarte skip. Designet for å oppfylle gjestenes varierte behov, kommer MSC Meraviglia til å innføre nye banebrytende måter å koble sammen passasjerene med opplevelsene som er viktige for dem på, både til havs og på land. Med det første cruiset planlagt til 4. juni 2017, kommer MSC Meraviglia til å tilby det beste innen underholdning, i tillegg til et stort utvalg av middagsalternativer og luksuriøse helsetilbud. 
 
1. Eksklusiv underholdning i verdensklasse fra Cirque du Soleil

Takket være det eksklusive Cirque du Soleil at Sea-partnerskapet med MSC Cruises, kan du oppleve kunstnerisk underholdning i verdensklasse ute på havet.
 
MSC Cruises har designet en spesialtilpasset arena, kalt Carousel Lounge, til MSC Meraviglia og hennes tre søsterskip. Med toppmoderne teknologi i fokus har denne banebrytende arenaen en fantastisk scene med en 180-graders buet glassvegg, som er tilpasset showet og utøverne i Cirque de Soleil. Med moderne utstyr og spesialrigger, gjør Carousel Lounge det mulig for Cirque de Soleil-artistene å fremføre de verdensberømte forestillingene sine, eksklusivt for gjestene på MSC Cruises.
 
2. Utvidet familietilbud og nyskapende underholdning for alle aldersgrupper

Med MSC Meraviglia fortsetter MSC Cruises å utvikle og utvide familietilbudet, som historisk sett har vært kjernen i tilbudet ombord. Fasilitetene og tjenestene som er rettet mot familier som reiser med MSC Cruises, er utformet for å underholde alle i følget, både sammen og hver for seg.
 
For første gang på et MSC Cruises-skip, er alle fasilitetene for familier, barn og tenåringer samlet i en egen fornøyelsespark og et barneområde.  Det betyr at familiene har fått et eget område som er utformet med tanke på deres behov. Området er trygt for barn og gir gode muligheter for å møte og bli kjent med andre familier. Dette området omfatter DOREMI Studio Lounge, som er en egen salong for alle typer familieaktiviteter, DOREMI Tech Lab, som er et must for barn som elsker teknologi, samt fasiliteter som er utformet i samarbeid med eksperter på familieunderholdning, herunder LEGO og Chicco. Badelandet ombord kommer blant annet til å inneholde fire fantastiske vannsklier, et plaskebasseng og en «Champagne Bowl». Og Himalayan Bridge, hvor man kan koble seg til et rep og krysse skipet hele 60 meter over havet, vil nok være til stor glede for alle eventyrlystne.
 
3. Komfortabel innkvartering som dekker alle behov

Den nyskapende innkvarteringen på MSC Meraviglia viser tydelig hvordan MSC Cruises setter gjestene først når skipet utformes, på en måte som bare et familiekonsern kan. Og med 10 ulike lugartyper å velge mellom, er det trygt å si at skipet inneholder noe for enhver smak.
 
4. Et stort utvalg av formelle og uformelle restauranter

MSC Meraviglia tilbyr gjestene sine et enestående utvalg av formelle og uformelle restauranter gjennom 12 matsaler som – i ekte MSC Cruises-ånd – alltid serverer fersk, autentisk mat. I buffeten, som er åpen 20 timer i døgnet, finner du et velsmakende utvalg av Middelhavetets mange spesialiteter og internasjonale retter, samt etniske innslag og mat fra de aktuelle reisemålene. Her er også egne helseorienterte områder samt en rekke andre smaker og produkter som dekker spesielle kostholdsbehov. Blant de formelle restaurantene finner du den prisbelønte Kaito Sushi Bar, nye Kaito Teppanyaki Restaurant, og et steakhouse i amerikansk stil med spesialkjøtt fra hele verden.

5. Det 96 meter lange promenadedekket i middelhavsstil

Et annet imponerende kjennetegn ved MSC Meraviglia er det imponerende innendørs promenadedekket i middelhavsstil, med en 80 meter lang LED-himmel, som skaper en fantastisk atmosfære døgnet rundt. Med sine flotte visuelle effekter er det mye som tyder på at promenadedekket fort kan bli et sosialt sentrum og et samlingspunkt for en rekke fritidsaktiviteter ombord på skipet. Blant annet kan gjestene ta en spasertur, sette seg ned og nyte atmosfæren, shoppe av hjertens lyst eller spise en deilig iskrem eller crêpe.
 
6. Elegante svømmebasseng for avkobling om dagen og underholdning om natten

Som gjest på MSC Meraviglia kan du velge mellom tre elegante svømmebasseng:

  • Hovedbassenget, på dekk 15, er inspirert av de coole vibbene på Miamis South Beach.  Det er omtrent 25 meter langt, og har det mest sjenerøse bassengområdet som finnes til havs. Om kvelden blir bassenget et visuelt skuespill med vakker spesialbelysning.
  • Siden MSC Meraviglia er et skip for alle sesonger, har det også et 10 meter langt innendørsbasseng med et glasstak som kan åpnes når fartøyet ligger til kai eller når været tillater det.
  • Og sist, men ikke minst; Aft Pool på dekk 16 har en helt fantastisk utsikt fra skipets front, som på kveldstid blir et sted hvor gjestene kan danse natten gjennom under stjernene.

I tillegg finnes det private One Deck Pool, som bare er tilgjengelig for Yacht Club-gjester. Det har fått en misunnelsesverdig beliggenhet på toppen av skipet, på dekk 19, som er et rolig tilfluktssted for avkobling og velvære.
 
Dette er bare noen av de spesielle attraksjonene ombord på MSC Meraviglia, og flere blir avslørt innen kort tid.