Nyheter

MSC Cruises skaper en eksklusiv reservatøy i Bahamas

08.02.2016

MSC Cruises skaper en eksklusiv reservatøy i Bahamas
 
MSC Cruises har bekreftet planene om å investere 200 millioner dollar og skape et marint reservat i Bahamas til glede for cruisegjester i Karibien. Øya får navnet Ocean Cay MSC Marine Reserve, og rederiet lover å kunne by gjestene sine på noen av verdens flotteste strender. Området blir på 400 000 kvadratkilometer med 2,4 km strandlinje fordelt over seks strender – det største øyutviklingsprosjektet foretatt av et cruiseselskap i Karibien.  Bahamas' statsminister Perry Christie og styrelederen i MSC Cruises, Pierfrancesco Vago, signerte en 100 års leieavtale 16. desember 2015, en avtale som gjør det mulig for MSC Cruises å disponere og utvikle øyen.
 
En brygge ved strandpromenaden gjør det mulig for MSC Cruises' gjester å gå direkte i havn fra skipet. På øya kan de oppleve et 2000-seters amfiteater med live musikk og underholdning, samt en rekke restauranter og barer.
Blant andre høydepunkter vil man finne en familiestrand med barnerestaurant, lekeområder, en rolig innlandslagune, en kabelbane på tvers av øyen, og en paviljong for bryllup og andre feiringer.
 
MSC Cruises lover at øya vil være lydhør overfor Bahamas' kultur og tradisjoner. Dette illustreres blant annet i form av mer enn 80 forskjellige stedegne karibiske trær, gressorter, blomster og busker som skal plantes over hele øya. Det kommer også til å være en bahamansk landsby, en rekke restauranter og barer med lokale spesialiteter på menyen samt lokale butikker.
 
Gjester på MSC Yacht Club får eksklusiv tilgang til det nordvestlige hjørnet av øya. Her kan de nyte et spa- og velværesenter med private bungalower og massasjehytter.
 
For mer informasjon og bilder, kontakt:
Mari Multamäki, PR-ansvarlig MSC Cruises Skandinavia: +46 8 510 00 516, mari.multamaki@msccruises.se