Nyheter

MSC Cruises nyeste skip åpner for bestillinger

02.01.2016

To år før hennes første seilas, åpner MSC Cruises for bestillinger på det nye, innovative skipet MSC Seaside. «Skipet som følger solen» er det første av to nye skip i Seaside-klassen. MSC Seaside døpes i Miami i november 2017 og skal deretter seile året rundt i Karibien med Miami som hjemmehavn.
 
15. desember åpnet MSC Cruises for bestillinger på det kommende skipet MSC Seaside som debuterer i Karibien i desember 2017. MSC Voyagers Club-medlemmene fikk eksklusiv fortrinnsrett til å bestille cruisene sine før salget åpnet for alle fra 29. desember. En eksklusiv rabatt på 5 % ved forhåndsbestilling gjelder frem til juni 2016. Forhåndsbestillingsrabatten er tilgjengelig for alle.
 
Ombord på MSC Seaside får du en unik cruiseopplevelse, blant annet takket være den gjennomtenkte naturlige forbindelsen mellom innendørs- og utendørsmiljøer samt den fantastiske panoramautsikten i skipets fellesområder. Et unikt promenadedekk gjør det mulig å ta lange spaserturer rundt hele det 323 meter lange skipet, hvor du også finner et vell av butikker, restauranter, kafeer, barer, soldekk og bassengområder – både innen- og utendørs – alle med fantastisk panoramautsikt over havet. Skipet kommer også til å ha spesialutformede lugarer for større grupper (opp til 10 personer). Ombord på MSC Yacht Club kommer det dessuten til å være nyutformede luksussuiter utstyrt med egen privat jacuzzi.
 
MSC Seaside kommer til å huse et av de største og mest interaktive badelandene til havs. Som første cruiseskip kan hun skilte med Slide Boarding Technology, en futuristisk badelandsteknologi som kombinerer vannsklie og interaktive spill, og som vil by på uslåelig moro for reisende i alle aldre.
 
For mer informasjon og bilder, kontakt:
Mari Multamäki, PR-ansvarlig MSC Cruises Skandinavia: +46 8 510 00 516, mari.multamaki@msccruises.se