Nyheter

MSC Bellissima og sjøsettingen av søsterskipet MSC Meraviglia

03.09.2016

Genève, Sveits, 3. september 2016 – MSC Cruises avslører i dag navnet på det ultramoderne megaskipet Meraviglia, som bygges på verftet til STX France. Hun får navnet MSC Bellissima og begynner å seile våren 2019.
 
Kunngjøringen fant sted på verftet til STX France i Saint Nazaire under festlige omstendigheter i forbindelse med sjøsettingen av MSC Cruises' første moderne megaskip av andre generasjon, MSC Meraviglia, som settes i drift i juni 2017.
 
Adm. dir. Gianni Onorato oppsummerte: «Helt siden vi startet salget av MSC Meraviglias første sesong i det vestlige Middelhavet, har etterspørselen vært svært høy. Det får oss til å tro at dette er en generasjon av skip som går en lys fremtid i møte, og som allerede har vakt oppmerksomhet blant feriegjester fra hele verden.»
 
Sjøsettingen er en viktig milepæl i konstruksjonen av et skip: tørrdokken fylles med vann og skipet flyttes til en våt havn hvor hun går inn i den siste konstruksjonsfasen. Blant de unike tingene på skipet er det spesialutformede området, Carousel Lounge, der Cirque du Soleil-artister skal fremføre show som er laget eksklusivt for MSC Cruises' gjester, en 96-meter lang promenade i middelhavsstil med en 80 meter lang LED-himmel som løper gjennom skipets midtdel samt en utvidet MSC Yacht Club – MSC Cruises' eksklusive atskilte luksuskonsept, med egne private fasiliteter over tre dekk.