Nyheter

MSC ARMONIA ER DET NYESTE TILSKUDDET I MSC CRUISES UTVIDEDE CUBA-TILBUD

21.11.2016

Genève, Sveits, 21. november 2016 - MSC Cruises, verdens største sveitsisk-baserte privateide rederi og markedsleder i Europa, Sør-Amerika og Sør-Afrika introduserte i dag et andre skip, det nå totalrenoverte MSC Armonia, til hjemmehavnen i Havana side om side med MSC Opera. Tidligere i dag markerte MSC Armonia på tradisjonelt vis sin "Maiden Call" ved ankomst i Havanna på den siste etappen av sin lange reise fra Genova, Italia.
 
MSC Cruises var det første globale cruiserederiet til å ha sin hjemmehavn i Havana, Cuba i 2015 - og la dermed både Havana og Isla de la Juventud til sin populære reiserute i Karibien og Antillene. Dette for å møte den stadig økende etterspørselen fra internasjonale gjester som vil ha enda mer spennende reiseruter i regionen, I tillegg tilgang til en av de mest ettertraktede kultur- og turistdestinasjonene i verden: Cuba.
 
Introduksjonen av det andre MSC Cruises-skipet markerer den fortsatte utvidelsen av selskapet i denne regionen, og medfører et bredere utvalg av destinasjoner og avganger fra Havana for norske gjester. I tillegg starter reisen med to eller tre dager i Havana, slik at gjestene får oppleve byen med base på sine komfortable lugarer. Som følge av et større tilbud vil norske gjester nå få muligheten til å reise på cruise året rundt til og fra Cuba, sommer som vinter.
 
 
Claes Tamm, landsansvarlig for MSC Cruises Scandinavia sier: "Hos MSC Cruises ønsker vi å hele tiden utvikle reiserutene for våre gjester, slik at de kan oppdage nye destinasjoner og kulturer på en unik måte. Vi var veldig stolte over å være den første internasjonale cruiselinjen som kunne tilby cubanske destinasjoner , og er nå om mulig enda stoltere av å kunne tilby et bredere cruise-tilbud året om for våre gjester.
 
"Både MSC Armonia og MSC Opera gjennomgikk nylig en fullstendig oppgradering som en del av vårt € 200 millioner Renaissance-program, og skipene kan nå tilby gjestene et unikt nivå av komfort, service og underholdning. Som en del av dette multimillion euro-prosjektet tilbyr begge skipene nå lugarer med flotte balkonger og fantastisk panoramautsikt over havet, et utvidet restauranttilbud med flere utsøkte alternativer, enda større underholdningsrepertoar og et komplett MSC Aurea Spa for gjester som ønsker å pleie kropp og sjel under reisens gang."
 
Claes Tamm legger til: "Cuba og Karibien er et perfekt reisemål for kultur- og solelskere. Øya er et unikt kulturelt knutepunkt, og tilbyr en distinkt blanding av tradisjoner takket være sin rike kulturarv som er enestående i regionen. Dette omfatter blant annet UNESCO-sertifiserte steder rundt omkring på øya."
 
 
Cuba-pakkene er tilgjengelig fra 4239 NOK og kan inkludere flyreise fra Oslo via MSC Cruises fly- & cruisepartnere, inkludert Air France.