Nyheter

NY FAMILIEVENNLIG OPPLEVELSE: 'KELLY & KLOE OMBORD'

07.10.2016

MSC Cruises annonserte i dag et nytt tilskudd til sitt allerede familievennlige tilbud. Denne gangen med enda flere morsomme barneaktiviteter ombord, og med en tilhørende nettserie: "Kelly & Kloe ombord." Etter et år med satsninger på forbedringer og utvidelser i familieunderholdningen ombord, fokuserer vi denne gangen på å engasjere våre yngste gjester gjennom en kompletterende nettserie, slik at eventyret kan begynne før cruiseferien og vare lenge etter at ferien er over.


"Vi gleder oss veldig til å lansere denne nye underholdningen for barna og deres familier, både ombord og hjemme. Det er en del i vår ambisjon om å gi våre yngste gjester fantastisk underholdning på en unik og spennende måte", sier Matteo Mancini, MSC Cruises egne underholdningsansvarlige for barna ombord.
 
"Kelly & Kloe ombord" blir lansert i hele MSC Cruises-flåten denne måneden, og vi får følge to unge jenter, Kelly og Kloe, som tilbringer tid om bord på et MSC Cruises-skip sammen med sin far, the Master. En dag, til tross for at de har lovet sjefen at de skulle lese lekser i lugaren, legger de to jentene ut på et eventyr fylt med moro og rampestreker. På slep har de med sin tålmodige butler og to cruiseansatte. Under eventyret som finner sted rundt på hele skipet blir det magi, dataspill, 4D-filmer, en vannsklie, sportsaktiviteter og dans med masse ulike kostymer.
 
Underholdningen varer hele dagen, og den gir barna mulighet til å utforske skipet og delta i de ulike aktivitetene som "Kelly & Kloe" gjør, og ta del i den magiske historien. Med en hel dag fylt med syv forskjellige aktiviteter lærer barna kjenningsmelodien og dansen fra nettserien, blir med på en selfiekonkurranse utkledd som figurer fra nettserien, og får sjansen til å skrive sin helt egne episode til serien.
 
Nettserien, som barna kan se på MSC Cruises hjemmeside, har i sin første sesong fire episoder av 3 minutter som barna kan se før de kommer ombord eller når de kommer hjem,  for å gjenoppleve sin morsomme tid ombord. For å se nettserien besøk Kelly & Kloe.


Det nye underholdningstilbudet er utviklet av MSC Cruises egne underholdningsteam, som samarbeider med erfarne fagfolk fra TV- og musikalbransjen, for å bringe liv til historien om "Kelly & Kloe" både ombord og på nettet.
 
REDAKTØRENS KOMMENTARER: FLERE FAMILIEAKTIVITETER OMBORD PÅ MSC CRUISES.
MSC Cruises tilbyr allerede et rikt utvalg av familieaktiviteter på alle sine båter, inkludert et samarbeid med LEGO Group. LEGO-opplevelser ombord er en heldagsaktivitet på hver eneste reiserute, og inneholder morsomme LEGO®-aktiviteter, som avsluttes med at barna får et Jr. LEGO® byggmester-diplom.


I tillegg har vi nylig lansert vårt sportsprogram DOREBRO for barn, og et interaktivt matlagingskurs, skapt  I samarbeid med Michelin-kokk Carlo Cracco.
 
Vi har også en rekke tilbud for babyer og små barn, inkludert miniklubb for barn under 3 år, samt tilbud om erfarne og engasjerte barnevakter slik at foreldrene har frihet til å nyte skipet, og samtidig kjenne seg trygg på at deres barn blir tatt godt vare på. Mange av disse tjenestene tilbys i samarbeid med Chicco® - den ledende globale baby-merkevaren, og nok en av MSC Cruises eksklusive samarbeidspartnere.
 
MSC Cruises har også moderne og morsomme fasiliteter ombord som aqua parks og bassenger, bowlingbaner og 4D-kino, samt engasjerende aktiviteter skapt for hele familien.