Nyheter

MSC Cruises åpner cruisesalget ombord på MSC Seaview

31.07.2016

MSC Cruises har annonsert at det andre av deres smarte skip i Seaside-generasjonen, som forventes å bli tatt i bruk juni 2018, skal hete MSC Seaview. Hun kommer til å tilbringe sin første sesong i det vestlige Middelhavet, med hjemmehavner i kulturelle og historiske Genova, Marseille og Barcelona. Salget ble åpnet 4. juli for medlemmer av MSC Voyagers Club, som er et spesialtilbud for lojale MCS Cruises-gjester, og 18. juli for alle andre gjester.


Kjent som «skipet som følger solen», er utformingen av skipene i Seaside-generasjonen et uttrykk for MSC Cruises' lidenskap for havet, og byr blant annet på det største utendørsarealet per gjest til havs. Inspirert av et banebrytende strandleilighetskonsept, skal MSC Seaview forene gjestene og havet med spesialdesignede innslag som drar nytte av det varme været. For eksempel kommer gjestene ombord til å kunne nyte måltider, drinker og avkobling utendørs i middelhavssolen med en av de beste havutsiktene i verden. De får også glede av et økt antall lugarer med balkong, og fellesarealer der hver detalj er nøye planlagt for at gjestene skal få mest mulig ut av havet og solen.


En unik designdetalj på MSC Seaview er et imponerende 360-graders promenadedekk, med glassrekkverk, som går rundt hele skipet. Dette fantastiske fellesområdet fungerer som et livlig rekreasjonsområde der gjestene kan spasere under åpen himmel, spise og drikke utendørs på en rekke barer og restauranter eller shoppe i butikkene – alt mens de nyter en spektakulær utsikt så langt som øyet kan se. 


MSC Seaview er en av MSC Cruises' nye generasjon av smarte fartøy, som bruker den nyeste og beste teknologien som finnes tilgjengelig på havet for å gi gjestene ekstra fleksibilitet både om bord og på land, slik at de kan få en unik og personlig cruiseopplevelse. I samarbeid med teknologilederen Samsung, kommer neste generasjon av teknologi til å inkludere alt fra de siste skjerm- og mobilløsningene til produkter som forbedrer kundenes shoppingopplevelser. Dette omfatter blant annet:


  • Bruk av Near Field Communication (NFC) – via cruisekort, armbånd eller smarttelefon – på en rekke forskjellige områder, inkludert lokalisering av barn, tilgang til lugaren og betaling ombord.
  • Interaktive skjermer for å gjøre det enkelt å velge utflukter og gjøre reservasjoner på forestillinger og restauranter.
  • iBeacon-teknologi, som er skreddersydd basert på ønskene til den enkelte gjest, kommer til å kommunisere med mobilenheter og sende pushvarsler om relevant informasjon og tilbud, i tråd med gjestens preferanser.

Som på alle ferier med MSC Cruises kan gjestene forvente at et cruise ombord på MSC Seaview utmerker seg gjennom moderne og komfortabel innkvartering, alltid fersk og autentisk mat, prisbelønt underholdning, rikelig med avkobling og, i den andre enden av spekteret, et program fullpakket med aktiviteter tilrettelagt for familier og deres barn i alle aldre, plettfri service og noen av de beste og mest varierte utfluktsprogrammene på land som bransjen kan tilby. Flere detaljer om de spennende nyhetene på MSC Seaview blir avslørt i de kommende månedene.


MSC Seaview starter på jomfruturen sin fra Genova i Italia, 10. juni 2018.