Nyheter

Barnefamilier velger cruise i Middelhavet

11.04.2016

Barnefamiliers interesse for å reise på cruise blir stadig større. På sommerens cruise i Middelhavet finnes det knapt flere ledige familielugarer igjen. De mest populære cruiserutene i Middelhavet seiler innom byer som Barcelona, Venezia og Palermo.
 
MSC Cruises, med sine italienske røtter, er eksperter på Middelhavet og er det rederiet med flest reisende i Middelhavet. Middelhavet har lenge vært en populær cruisedestinasjon for barnefamilier. De mest populære rutene finnes i den vestlige delen av Middelhavet med klassiske stopp som Barcelona, Venezia og Palermo.
 
«Interessen for Middelhavet vokser stadig, og vi ser at flere og flere barnefamilier velger å reise på cruise. De spesielle familielugarene våre tar opptil seks personer og gjør det enkelt å reise sammen med hele familien», sier Åsa Elmcrona, skandinavisk markedssjef i MSC Cruises. «I tillegg finnes det aktiviteter for hele familien, både til havs og på land.»
 
De tre mest populære cruiserutene i Middelhavet:

  1. Civitavecchia (Roma) > Palermo > Valletta > Valencia > Marseille > Genova > Civitavecchia (Roma) (MSC Preziosa)
  2. Barcelona > Ajaccio > Napoli > La Spezia > Genova > Cannes > Palma De Mallorca > Barcelona (MSC Fantasia)
  3. Venezia > Bari > Katakolon > Mykonos > Pireus (Athen) > Dubrovnik > Venezia (MSC Magnifica)
 
De fleste turene til Middelhavet i sommersesongen bestilles allerede i januar, spesielt når det dreier seg om familier og større grupper. Juni og juli er de to månedene der flest velger å reise på cruise i Middelhavet.
 
Interessen for å reise på cruise i Middelhavet fortsetter å vokse og i løpet av sommeren 2017 sjøsetter MSC Cruises sitt nye skip, MSC Meraviglia. Skipet blir MSC Cruises' nye flaggskip. Med sine 350 meter og fornøyelsespark over to etasjer er MSC Meraviglia perfekt for barnefamilier som ønsker å oppdage Middelhavet.
 
For mer informasjon og bilder, kontakt:
Mari Multamäki, PR-ansvarlig MSC Cruises Skandinavia: +46 8 510 00 516, mari.multamaki@msccruises.se