Nyheter

DET ER ALDRI FOR TIDLIG Å PLANLEGGE DRØMMEFERIEN

19.12.2016

Ti inspirerende grunner til at du bør tilbringe sommerferien 2018 på et av MSCs cruiseskip.

Grunn 1: Opplev nærheten til havet som aldri før, både I Middelhavet og Karibien

Fra sommeren 2018 vil våre gjester føle seg enda nærmere havet ombord på vår helt nye MSC Seaside, I drift fra desember 2017, i tillegg til på søsterskipet MSC Seaview.


Grunn 2: Opplev Scandi-Cool
Den økende interessen for alt som er "Scandi-cool" er het blant trendsettende globetrottere, som trekker mot byer som Stockholm, Oslo og København.


Grunn 3: Lett og komplett, Fly & Cruise

MSC Fly & Cruise-pakker er fortsatt populære blant våre gjester sommeren 2018, med sine smidige transportløsninger.


Grunn 4: Oppfyll drømmen om det østlige Middelhavet
Reiseeksperter er enige om at Santorinis hovedinngang er sjøveien, med det midnattsblå havet som scene for de ikoniske hvite husene på toppen av øya.


Grunn 5: Underholdning (og avslapping) for hele familien

En MSC Cruise-opplevelse vil både barna og de voksne kose seg ombord. Vi samarbeider med ledende merkevarer som LEGO® og Chicco, og tilbyr ulike barnklubber ombord der barn i alle aldre får nye venner gjennom morsomme leker og aktiviteter, mens foreldrene kan nyte solen vel vitende om at barna er godt ivaretatt.


Grunn 6: Indulge in a Little Luxury 

MSC Yacht Club er designet for våre bevisste gjester som er ute etter en eksklusiv og privat opplevelse med skreddersydde tilbud. “Et eget skip I skipet” omfatter et eksklusivt område med 24-timers butlertjeneste, privat concierge-service, luksuriøse suiter og all-inclusive mat og drikke. Våre gjester på Yacht Club kan nyte luksusen av en privat yacht, og samtidig ha tilgang til alle de fasilitetene et stort skip kan tilby. 


Grunn 7: En fryd for matelskere!
MSC Cruises leverer høykvalitative matopplevelser på cruise-reisen. Med sterke Middelhavsinfluenser og en lidenskap for mat av toppkvalitet og ferske råvarer, legger vi stor vekt på å kunne tilby våre gjester et bredt utvalg av spisesteder av ypperste klasse.


Grunn 8: Stilfull seiling eller stjernekikking på Ibiza
MSC Cruises komfortable skip og  spennende reiseruter er perfekt når du ønsker å oppleve havet og ekte fransk livsnytelse sommeren 2018. Fire MSC Cruiseskip besøker de mest populære havnene i Italia, Spania, Malta og Frankrike, der Cannes selvfølgelig er inkludert, som en del av MSC Seaviews oppgraderte reiserute fra juni 2018.


Grunn 9: En liten smakebit av eventyr med Mini Cruise 

Perfekt for førstegangs-gjester som ønsker å få en liten smak av cruise-livet, eller for de som bare har noen dagers ferie. En mini-cruise varer fra fire til seks dager, men gir likevel gjestene en sjanse til å oppleve alt som en komplett cruise har å tilby, med en rekke ulike destinasjoner, underholdning og herlige matopplevelser ombord. 


Grunn 10: En interaktiv Cruise-opplevelse

Alle 11 nye MSC Cruiseskip kommer til å inneholde banebrytende teknologi, som senere vil spre seg til resten av flåten. Dette for å gi gjestene en trådløs og pålogget ferieopplevelse.