Flåtefasiliteter

Flåtefasiliteter

Flåtefasiliteter

MSC Splendida
Varme solstråler lyser opp luksuriøse suiter og brede, romslige dekk. MSC Splendida med den eksklusive MSC Yacht Club, representerer nok et kapittel i kjærlighetshistorien mellom havet og de reisende.
Finn ut mer

MSC Fantasia
MSC Fantasia er et mesterverk innen italiensk stil: en perfekt miks av avansert teknologi, eleganse og eksklusive tjenester.
Finn ut mer

MSC Magnifica
Storslagen og praktfull – gjør deg klar for en ny, helt unik klasse av luksus.
Finn ut mer

MSC Poesia
MSC Poesia er en rytmisk blanding av topp moderne teknologi, elegante omgivelser, spennende underholdningsarenaer og fristende bespisningsmuligheter.
Finn ut mer

MSC Musica
Fra øyeblikket du går om bord i MSC Musica, vil du føle musikken i luften. En perfekt blanding av smakfull design, elegant atmosfære og glitrende underholdningsarenaer. Gjester fra hele verden vil nyte den kosmopolitiske atmosfæren, rekreasjonsfasilitetene, og den deilige maten. Vi tilbyr både italiensk mat, og et stort utvalg internasjonale spesialiteter.
Finn ut mer

MSC Orchestra
Alle elementene om bord MSC Orchestra jobber i harmoni for å skape en enestående opplevelse. Fokus på detaljer, Middelhavs-gjestfrihet, deilig italiensk mat: en perfekt destinasjon for en bekymringsfri ferie til havs.
Finn ut mer

MSC Lirica
Den særegne stilen hos MSC Cruises beundres verden over – like umiskjennelig som italiensk musikk. Med blandingen av elegant dekor og atmosfære, reflekterer MSC Lirica den sterke tradisjonen for gjestfrihet, og den sanne arven til selskapet.
Finn ut mer

MSC Opera
Vakkert treverk, marmorgulv, livlige stoffer og panoramavinduer med fantastisk havutsikt, skaper et perfekt miljø for en multikulturell cruise-opplevelse på MSC Opera. En opplevelse ledsaget av førsteklasses italiensk og internasjonalt kjøkken, og utmerkede resortfasiliteter.
Finn ut mer

MSC Sinfonia
MSC Sinfonia er et skip som vil overraske deg. Det tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter om bord i et moderne miljø. Du vil finne høyt kvalifisert personell, femstjerners kjøkken, et stort utvalg fitness-utstyr og spa-behandlinger.
Finn ut mer

MSC Armonia
Oppdag nye ting, besøk arkeologiske steder fulle av historie, gå på shopping i livlige handlegater, bli bortskjemt og tatt vare på som om du var den eneste gjesten. Med MSC Armonia er alt dette mulig.
Finn ut mer