DETTE ER IKKE ET HVILKET SOM HELST SKIP,
DET ER MSC MERAVIGLIA

MSC Meraviglia er vårt største skip noensinne, hvilket gjør at vi kan tilby den ultimate cruiseopplevelsen til enda flere av våre gjester.


La deg for eksempel begeistre av spektakulære show med bl.a. Cirque du Soleil, kast deg ut i vår Aqua Park med ikke mindre enn tre vannsklier, eller nyt en stille stund med en kopp italiensk kaffe, en bok og ubegrenset havutsikt. Strekk på beina og rusle rundt i vårt shopping-galleri over to dekk der taket består av en 480 m² stor LED-skjerm – en digital himmel som bl.a. kan vise soloppgang, solnedgang eller den stjerneklare nattehimmelen. Middag av høy standard serveres i de klassiske to bordsetninger samt i vårt nye konsept “flexible dining”, som lar deg selv velge når du vil sette deg til bords. Slik blir dine dager om bord akkurat slik du drømmer om!


Nytenkende planløsning med større og mer åpne områder både inne og ute gjør at cruise er en fantastisk ferieform – uansett når på året du ønsker å reise!


STORE SOL- & BASSENGDEKK
Det moderne og romslige soldekket er perfekt for late dager ved bassenget! To store basseng omgitt av bekvemme solsenger og nærhet til poolbaren byr på alle forutsetninger for en herlig dag om bord. Området er vel så hyggelig å besøke når kvelden faller på, da mengder av lamper lyser opp vannet og skaper en helt magisk atmosfære.


ET PARADIS FOR BARN
Bli kjent med nye venner i noen av barneklubbene eller lek fritt i lekerom og lekeområder om bord. Utfordre kompisene i basket, se sportskamper på tv, konkurrer i virtual reality racing eller kast dere utfor en av vannskliene! Ta det med ro i loungen og treff hverandre i diskoteket på kvelden. Det er ingen grenser for hvor mye gøy man kan finne på!


OMRÅDER FOR FORNØYELSER
I skipets akter ligger Horizon bassengområde med fri utsikt over havet. Nyt solen og en svalende dukkert med uendelig horisont som bakgrunn. Når kvelden faller på, tennes den vakre utebelysningen og området forvandles til et storslått dansegulv med scene for underholdning og stjernehimmelen som tak. Velkommen til denne romantiske del av skipet.

MAT & DRIKKE
Med hele 12 ulike matserveringssteder å velge mellom er måltidene som en egen reise verdt å utforske. Her finner du Kaito Sushi Bar, ekte italienske delikatesser fra Eataly, kjøtt fra Butcher’s Cut og spesialkomponerte retter tilpasset Cirque du Soleils show. Samtlige menyer akkompagneres av drikke som gjør måltidsopplevelsen komplett.

SJOKOLADE & KAFFE
Den franske dessertmesteren Jean-Philippe Maury har vært med på å skape konseptet til denne helt fantastiske sjokoladebaren. Unn deg noe søtt til din italienske espresso eller capuccino mens du ser hvordan ekte sjokolademestere lager praliner, trøfler og fristende bakverk i det åpne kjøkkenet.

UNDERHOLDNING
To ulike forestillinger med verdenskjente Cirque du Soleil er satt opp spesielt for MSC Meraviglias gjester. Disse vises seks kvelder i uken i den spesialtilpassede scenen i Carousel Lounge. Dette nye lokalet gjør det også mulig å kombinere underholdningen med å nyte en bedre middag eller en drink. Ekstra kostnader.


Finn lugartypen som passer best for deg

Dette er ikke bare skipet for alle sesonger, det er også skipet med alle typer av lugarer. Fra innvendig og lugarer med havutsikt eller balkong til romslige Duplex suiter med eget boblebad; MSC Meraviglia tilbyr en mengde ulike boalternativ. Reisende i selskap fra seks til ti personer kan bestille tilstøtende lugarer med dør i mellom og slik enkelt velge å enten omgås eller ha en privat stund.


DUPLEX SUITE MED PRIVAT BOBLEBAD
Toetasjes lugar med åpent oppholdsrom/spisestue på nedre nivå med sofa som kan omgjøres til dobbeltseng. Øvre nivå inneholder soverom med dobbeltseng og tilstøtende bad. To walk-in garderober, to bad, tv, WiFi og stor balkong med privat boblebad.

LUGAR MED BALKONG
Med større andel balkonglugarer enn noe annet skip kan nå flere gjester enn noensinne unne seg den luksus det er å kunne trekke seg tilbake til lugaren der ro og havutsikt fra din egen balkong venter. Med våre opplevelseskategorier tilpasser du ditt opphold slik at du får akkurat den ferien du ønsker!

FAMILIELUGARER
Familier og større reisefølger har et bredt utvalg av ulike boalternativer å velge mellom om bord på våre skip. For første gang kan man for eksempel kombinere inntil tre lugarer, alle med hvert sitt bad, der så mange som ti personer bekvemt kan bo sammen.