Middelhavet

Den historiske havnene i Italia, fra Bari til Venezia, fra Genoa til Napoli
Viktige arkeologiske steder og deilig mat med uventede smaker
Nyt den greske og andalusiske solen og de raffinerte franske byer

Finn Cruise i Middelhavet

Cruise i Middelhavet

Det vakreste friluftsmuseet

Når du reiser på cruise i Middelhavet med MSC Cruises, er du bare en armlengde fra det beste innen kultur, tradisjon og monumenter som har beriket denne kysten i århundrer.
Denne reisen gir deg muligheten til å besøke land og folkeslag langs Middelhavskysten, og lære om deres tusenårshistorie, akkurat slik sjømenn fra gammelt av gjorde da de seilte fra Italia til De greske øyene.

Når du reiser på et MSC-Cruise vil du få muligheten til å ta en nærmere titt på de historiske havnene i landet, fra Bari og Venezia, til Genova og Napoli. Du vil besøke de pittoreske og raffinerte franske landsbyene Cannes og Villefranche-sur-Mer, og dykke inn i spansk kultur i Barcelona, Malaga, Valencia og Ibiza.

Dra ut på spennende utflukter organisert av vårt personell, og nyt den greske solen mens du besøker viktige arkeologiske funnsteder, eller oppdag kroatisk musikk og mat på vei til Istanbul.

Du vil også bli kjent med Svartehavet og Israel under et cruise i Middelhavet med MSC Cruises. Og hvis ikke Middelhavet er nok, kan du velge et cruise med MSC som tar deg forbi Gibraltar for et besøk til den portugisiske kysten utenfor Lisboa og Funchal, samt Kanariøyene. Italia, Spania, Marokko og Tunisiaøst og vest har aldri vært så nære som på et cruise med MSC Cruises.

Ports in the Mediterranean