Du er her: Homepage Utflukter Overview

Finn rett utflukt for deg

Oppdag fantastiske destinasjoner med utfluktspakkene til MSC Cruises. Vi ønsker å gi deg muligheten til å se det beste hver havn har å by på. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av utflukter som passer for enhver smak. Gjør dagen på land til en uforglemmelig opplevelse med en av MSCs utflukter.

En av fordelene med å dra på cruise er anledningen til å oppdage nye spennende steder på komfortabelt vis. I hver anløpshavn kan du bli med på en av våre utflukter og slik komme enda nærmere anløpsstedene. Med på utflukten følger erfarne og dyktige guider. For best benyttelse av tiden du tilbringer på land, anbefaler vi utfluktspakken Explorer Formula. Pakken består av tre utvalgte utflukter til en svært gunstig pris. 
Vær oppmerksom på at dette er et begrenset tilbud som kun er tilgjengelig på utvalgte seilinger**.

* Explorer Formula-pakker kan ikke endres eller refunderes. I tilfelle en eller flere utflukter blir kansellert av MSC Cruises, vil tilbudet ikke gjelde for andre utflukter som er forskjellig fra dem som fulgte med i pakken.
** Explorer Formula er tilgjengelig på utvalgte seilinger ved følgende reisemål: Middelhavet, Kanariøyene, Nord-Europa, MSC Grand Voyages, De forente arabiske emirater, Antillene, Sør-Amerika.

Velg feriemål nedenfor og les mer om utfluktspakkene våre