Du er her: Homepage Spesial-CruiseVare-Kampanjer

Kampanjer

Her finner du informasjon om våre tilbud for familier, eldre og mer.

Bryllupsreise


Hvis ekteskapet er en reise, så er et cruise den perfekte starten på reisen! Hos MSC Cruises får nygifte par fine tilbud og vi hjelper til med å gjøre bryllupsreisen til en fantastisk opplevelse. Kontakt ditt reisebyrå for mer informasjon.
Disse kampanjeprisene avhenger av tilgjengelighet, og de gjelder på standardprisene.

Alle som skal på bryllupsreise har krav på 10% rabatt på standardprisene samt spesielle behandling om bord. Alt dere skal gjøre er å fremvise deres ekteskapsattest ved bestilling for å motta dette tilbudet. Kontakt ditt reisebyrå for flere detaljer.
Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre spesialtilbud.

Bryllupsdag


Feir din brylluppsdag med MSC Cruises. Såvel som romantik og et luksuscruise byr vi også på en stor variasjon av bryllupspakker som gir litt ekstra magi på den store dagen. For å gjøre din bryllupsdag uforglemmelig, velg noen av nedenstående spesielle bryllupspakker før din avreise. Alt du skal gjøre er å vise ekteskapsattesten til ditt reisebyrå og bestille.

Delight & Taste package
Drikke og kake servert i restauranten
Deluxe kontinental frokost for to serveres i lugaren en morgen etter eget ønske
For henne: en Swarovski-gave, verdi inntil 70 €
For ham: en Montblanc-gave, verdi inntil 70 €

Explore & Taste package
1 utflukt på land (for 2 personer)
Rose petal package servert på valgfri dag, inkludert drikke i en deluxe-innpakning, 2 MSC souvenir glass og et brett med petit fours.

Explore & Delight package
1 utflukt på land (for 2 personer)
For henne: en Swarovski-gave, verdi inntil 70 €

Bryllupspakkene er avhengig av tilgjengelighet, gjelder på standardprisene og kan reserveres intill 6 måneder før årsdagen, gjelder alle destinasjoner foruten Sydamerika og Sydafrika. Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Nintendo Wii-konsoller

Cruisepris for barn 1.400,-


Barn under 18 år som bor i samme lugar som foreldrene, betaler fra 1 400:-*

For cruise med avgang sommeren 2016 er prisen for barn som deler lugar med to fullt betalende *:

Barn 0-12 år pris fra 1 400 kr
Barn 13-17 år pris fra 2 800 kr

For cruise med avgang fra vinteren 2016/2017 er prisen for barn som deler lugar med to fullt betalende *:

Barn 0-11 år pris fra 1 400 kr
Barn 12-17 år pris fra 2 800 kr

* Forsikring, flybilletter og transfer (der det er påkrevd) er ikke inkludert i tilbudet. Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller rabatter i lojalitetsprogrammet vårt. Disse kampanjeprisene avhenger av tilgjengelighet, og de gjelder på standardprisene.

Mini Club - Familiecruise

Happy Family - Tilstøende lugar med barn under 18 år


VIL DU HAR BARNA RETT VED SIDEN AV?
Reiser dere med barn, men ønsker at de skal ha sin egen lugar? På utvalgte skip* tilbyr vi overnatting for familien i tilstøtende lugarer, med en dør imellom. Nyt privatlivet eller åpne døren – barna bor vegg i vegg med deres lugar!

Familiespesial: Prisen for en familie som bestiller to tilstøtende lugarer, baseres på aktuelle cruisepriser for 3 voksne (ordinær pris) i tilgjengelig kategori. Barnen (maks. 2) betaler barnepris fra 1 400:- per barn for cruiset. Flybilletter kommer i tillegg.

* Tilstøtende lugarer er tilgjengelige på følgende skip eller skipsklasser: MSC Armonia, MSC Opera, MSC Musica-klassen, MSC Fantasia-klassen.
Disse kampanjeprisene avhenger av tilgjengelighet, og de gjelder på standardprisene. Disse kampanjeprisene avhenger av tilgjengelighet, og de gjelder på standardprisene.
Fra sommeren 2016 gjelder enhetsprisen barn under 13 år.

Barnebasseng

Tandem - Ekstra lugar med barn under 18 år


EN EGEN LUGAR FOR BARNA?

Gi barna dine luksusen ved å ha deres egen lugar* til spesialpris. Foreldrene betaler standardpris, mens barna betaler en rabattert pris. Prisene per lugar starter fra 4.600.- innvendig (2.300.- per barn), 5.380.- utvendig (2.690.- per barn), 6.160.- utvendig med balkong (3.080.- per barn), 6.960.-. For avganger i høysesongen (nyttår, påske, juli, august) kommer det et tillegg i prisen på 790,- per lugar.

Starter i vinter 2015:
Prisene per barn starter fra 2 600.- innvendig (5 200.- per lugar), 3 000.- utvendig (6 000.- per lugar), 3 500.- utvendig med balkong (7 000.- per lugar). For avganger i høysesongen (nyttår, påske, juli, august) kommer det et tillegg i prisen på 450,- per barn og for cruise.

* Den andre lugarens kategori og beliggenhet vil bli bekreftet av selskapet. Vi kan ikke garantere at den vil ligge vegg i vegg med den første lugaren, og den kan ha en annen lugarkategori.

Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller rabatter i lojalitetsprogrammet vårt. Disse kampanjeprisene avhenger av tilgjengelighet, og de gjelder på standardprisene.

Aqua Park

All In One - 1 voksen + opptil 3 barn under 18 år


ØNSKER DU Å HA BARNA I NÆRHETEN?
Det er fornuftig å reise sammen: foreldrene betaler standardpris, mens det første barnet under 18 år betaler bare 60 % av voksenprisen og de øvrige barna kun barnepris fra 1400:- per barn.

Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller rabatter i lojalitetsprogrammet vårt. Disse kampanjeprisene avhenger av tilgjengelighet, og de gjelder på standardprisene.

Young & Young


Hvis du og dine venner eller partner (som deler lugar) er mellom 18 og 29 år, kvalifiserer dere til en spesiell rabatt av normalprisen: 10 % (innvendig lugar), 15 % (lugar med havutsikt), 20 % (lugar med balkong, suite eller MSC Yacht Club Suite). Dette er bare noen av grunnene til hvorfor unge velger å reise med MSC Cruises.

Tilbudet gjelder med forbehold om tilgjengelighet. Tilbudet gjelder også for MSC Yacht Club på forespørgsel.

Senior Club


Hvis du deler lugar med din venn eller partner og begge er over 65 år, har dere krav på en spesiell rabatt på normalprisen: 10% (invendig lugar), 15% (utvendig luger) eller 20% (utvendig lugar med balkong eller suite).
Utover dette så får dere som bestiller en lugar med havutsikt eller balkong en
fantastisk velkomstgave som inneholder.
• En flask Moët & Chandon champagne
• Chocolate strawberries
• To souvenirer
• Et velkomstbrev fra kapteinen med en innbydelse til en eksklusiv coctail.
Hos MSC Cruises gjør det en forskjell å være senior.

Disse kampanjeprisene avhenger av tilgjengelighet, og de gjelder på standardprisene.

Singelpriser


Hvis du reiser alene, kan du nyte luksusen ved å ha en hel lugar for deg selv. Du må betale et tillegg fra 80 % på den ordinære cruiseprisen. Dette tilbudet har begrenset tilgjengelighet, så vennligst sjekk med reisebyrået ditt når du bestiller.

Bestill Tidlig-Pris


For de beste “deal’en”, bestill tidlig! Bestill tidlig-pris er den beste prisen vi tilbyr våre gjester. Den belønner de av våre gjester som organiserer sin ferie i god tid før avreise. Så hvis du er raskt ute, kan venner og familie nyte godt av dette utmerkede tilbudet! Denne prisen kan ikke kombineres med andre tilbud og kan endres som følge av tilgjengelighet og andre forhold.

Dagens Beste Pris


Hvis du ikke er rask nok til å oppnå Bestill tidlig-pris, kan du allikevel få muligheten til en god “deal”, takket være denne nye, dynamiske prisen “Dagens beste pris”. Denne prisen garanterer deg den beste tilgjengelige prisen for øyeblikket.
Den er ikke publisert i noen brosjyre og kan endres iløpet av kort tid. Kontakt ditt reisebyrå for å finne ut hva den nåværende prisen er. Vent ikke for lenge - jo nærmere avreise - dess større er sjansen for at “Dagens beste pris” har gått opp!

MSC Voyagers Club


MSC Voyagers Club er vår måte å si takk til våre gjester som nyter sitt cruise hos oss, og som kommer tilbake. Spesialpriser på påfølgende cruise er bare en av fordelene ved å være medlem. Og mer du reiser med os, jo mer sparer du!

MSC SPECIAL


På enkelte avganger kan du finne kampanjen MSC Special som har følgende spesielle vilkår: kun tilgjengelig for to personer i dobbeltlugar, bare som Bella Opplevelse, ingen mulighet til å velge lugarnummer, ingen opptjening av MSC Voyagers Club-poeng samt restriksjoner på om- og avbestilling.