Du er her: Homepage Spesial-Cruise Familiecruise

Familiecruise

.
Spesialtilbud - Familiecruise

Familiecruise


Vi har spesialtilbud til barn som reiser med foreldrene og bor i samme lugar. Når barn under 18 år deler lugar med to fullt betalende, betaler man bare kr 1 400 per barn. Kontakt reisebyrået for nærmere opplysninger.
Familielugarer - Familiecruise

Familielugarer


Reiser du med barn og vil gjerne at barna skal ligge i en lugar for seg selv? På utvalgte skip tilbyr vi familieinnkvartering i tilstøtende lugarer med dør mellom. Nyt privatlivets fred eller åpne døren – barna bor på naborommet!
Teen Card - Familiecruise

Teen Card


Teen Card er et forhåndsbetalt kort som gir barna tilgang til MSC Cruises' underholdning. La barna kose seg ved å bruke det som et ekte kredittkort. Du har full oversikt over hvor mye de bruker, og kan la dem drive med ungdommelige aktiviteter i full frihet.
Mini Club - Familiecruise

Mini Club for barn i alderen 3–6 år


På alle skip i MSC Cruises' flåte finnes det et innbydende og fargerikt område som er spesielt beregnet på barn. Trygge og velutstyrte lekeområder med underholdning hver dag og nok av plass til å løpe, utforske, stupe, svømme og ikke minst ... leke! Mini Club er også tilgjengelig under utflukter.
Junior Club - Familiecruise

Junior´s Club for barn i alderen 7–11 år


Junior´s Club tilbyr egne aktiviteter, idrett, fester, leker og show, og gir barna rikelig anledning til å ha det gøy mens mor og far slapper av – og omvendt.
Barnemeny

Barnemeny


Hele familien vil glede seg over MSC Cruises' italienskinspirerte mattilbud. Det finnes dessuten spesialmenyer for barn (Stellar, Polar, Jungle, Farm) som er laget for å holde barna sunne, og ikke minst glade, enten de spiser sammen med foreldrene eller barnepassere, for ikke å forglemme tusenvis av fristende typer bakverk og desserter. Og skulle noen ha fødselsdag under cruiset, vil det bli servert en fantastisk fødselsdagskake etter middagen med lys og det hele!
Happy dinners

Happy Dinners for barn mellom 3 og 11 år


Barna får servert egne retter fra barnemenyen samtidig som foreldrene nyter forretten, slik at hele familien kan spise sammen. Etter at barna har spist ferdig (vanligvis tar dette ca 45 minutter) blir de fulgt av foreldrene eller underholdningspersonalet til Happy Dinner Meeting Point like ved inngangen til restauranten. Her vil våre ansatte ta dem med seg videre til Mini og Junior Club.
Fun time dinner

Fun Time Dinner for barn mellom 3 og 11 år


Barn i alderen 3 til 11 år kan spise middag med underholdningspersonalet fire kvelder i uken. MSC Fun Time Dinners gir barna anledning til å spise middag sammen med underholdningspersonalet i et eget spesialdekorert område av buffetrestauranten. Etter måltidet kan barna leke i Mini og Junior Club, mens foreldrene spiser middag i ro og mak.
Tjenesten er gratis, men antall plasser er begrenset. Husk derfor å reservere på forhånd.
Do-Re-Mi

DO-RE-MI


Våre yngre gjester vil elske MSC Cruises' maskot, Do-Re-Mi. Den blide fyren finnes ikke bare på en rekke produkter for barn, han dukker også opp i levende live i barnefester ved bassenget eller på diskoteket samt ved ombord- og ilandstigning.
Teenagers Club

Teenagers Club for barn over 13 år


MSC Teenagers Club tilbyr spesialopplærte underholdere som organiserer aktiviteter for tenåringer. Skattejakter og oppdagelsesferder, talentshow, spillehallen Virtual World Arcade, spørre- og dansekonkurranser ... det finnes til og med en avis der de kan skrive og tegne om det som interesserer dem. Det er så mye å gjøre at vi er sikre på at de vil ønske at dagene var dobbelt så lange for å rekke over alt. Det er nytt program hver dag for at det aldri skal bli kjedelig.
Diskotek for tenåringer

Diskotek for tenåringer


Når aktivitetene på dagtid er over, får vi fart på kveldens festligheter med Teens Club Live som bl.a. arrangerer liveshow med musikk, hiphop, latinske rytmer og gruppedans samt mye mer. Det finnes også et diskotek som er forbeholdt tenåringer, et sted de kan kalle sitt eget.
Teen Card

Teen Card


Dette er et personlig kredittkort som gir barn i alderen 12 til 17 år større bevegelsesfrihet og lar dem bruke mindre summer om bord. Vi tilbyr to alternativer: fra 30 euro (pluss en bonus på 5 euro) og 50 euro (pluss en bonus på 10 euro). Disse kan brukes om bord som et ekte kredittkort og dessuten som cruisekort. Ved ombordstigning vil du motta en brosjyre som beskriver alle fordelene samt et bestillingsskjema. Etter bestilling vil ditt Teen Card bli levert på lugaren.
Minibowling

Minibowling


MSC Splendida og MSC Magnifica har to innovative minibowlingbaner i de høyteknologiske sportsbarene. Hver eneste detalj på bowlingbanene er nøye gjennomtenkt for maksimal underholdning og effekt, ikke minst det tradisjonelt utseende bowlingunderlaget som faktisk er laget av en slitesterk fenolblanding som gjør det mulig for alle å ha det gøy uten å skifte sko. Banene er forminsket slik at de glir elegant inn i barmiljøet og stimulerer folk til å omgås. Dessuten er kulene noe mindre enn vanlig slik at selv små barn kan spille, uten at bowlingen blir mindre utfordrende. To store, elektroniske LCD-skjermer med interaktive videoanimasjoner, der det går an å velge mellom alternativene Ten Pin Tour og Turkey Shoot, bidrar til å øke spenningen.
Nintendo Wii-konsoller

Nintendo Wii-konsoller


MSC Fantasia og MSC Splendida er utstyrt med 114 Wii-konsoller, bl.a. 9 Wii Sport-konsoller i Sports Bar, 4 Wii-stasjoner med balansebrett i treningslokalet, en konkurransekonsoll på sportsdekket og enda en konsoll i hovedbassengområdet som er koblet til en skjerm på hele 7 x 3 meter der det arrangeres konkurranser og aktiviteter. Andre konsoller utgjør en del av det luksuriøse utstyret i de elegante suitene i MSC Fantasias eksklusive MSC Yacht Club-avdeling.
Formel 1-simulator

Formel 1-simulator (om bord i MSC Fantasia og MSC Splendida)


Sett deg i en racerbil og opplev hvilket adrenalinkick det gir å kjøre i høy hastighet. Denne toppmoderne simulatoren gjenskaper kjøreforholdene i en av verdens raskeste biler på en virkelighetstro måte. Det blinkende grønne lyset, depotet, forbikjøring av en konkurrent og det rutete flagget er noe av det du opplever under et spennende Formel 1-løp.
4D-kino

4D-kino


MSC Splendida og MSC Fantasia er utstyrt med 4D-kino som gir den ultimate, virtuelle virkelighetsopplevelsen. En enorm skjerm og spesielle hodetelefoner sørger for en lyd- og synsopplevelse uten sidestykke.
Videospillhall

Videospillhall


Vår spillehall har et stort utvalg av videospill for alle aldersgrupper. Barn og ungdom kan spille kjente underholdningsspill mens voksne kan bryne seg på maskiner for flere spillere.
Aqua Park

Aqua Park


De 150 fontenene byr på endeløs moro på dagtid og er et utrolig syn på kveldstid når lysene og musikken slås på.
Idrettsfasiliteter

Idrettsfasiliteter


Om bord i MSC Cruises' skip er det et omfattende utvalg av idrettsfasiliteter, bl.a. tennis, squash- og basketballbaner, shuffleboard, joggebane og fire svømmebasseng, for ikke å forglemme minigolfbanen.
Barnebasseng

Barnebasseng


I likhet med at voksne fortjener sitt eget bassengområde, bør barna også ha et sted der de kan kose seg i vannet. MSC Fantasia har en spennende vannsklie, og de fleste av våre cruiseskip har vannparker til barna med fontener, boblebad og fossefall.