Du er her: Homepage MSC-Cruises Spesielle-Anledninger Oppvartningar

En spesiell dag

Hva kan være mer romantisk enn en dans under stjernehimmelen? På MSC Cruises' luksusskip kan du nyte romantiske solnedganger over havet og intime middager i våre elegante restauranter. Personalet vårt finnes der for deg, dag og natt, og skipene våre er en perfekt ramme for din spesielle dag.

Den perfekte innrammingen

Den perfekte innrammingen

Er merkedag er en viktig anledning som må feires. MSC Cruises tilbyr en unik og romantisk innramming der dere kan feire deres kjærlighet. Uansett om du leter etter et privat miljø for deg og din tilkommende eller om du vil feire med familie og venner, kommer vårt personale til å gjøre dagen til en minnerik opplevelse.

Våre luksuscruise tilbyr en rekke muligheter til å nyte hvert minutt av dagen og natten. Alt fra kortturneringer, skattejakter, sportsaktiviteter til teaterforestillinger, diskokvelder og kasinospill.

For et fullstendig vitaliserende cruise tilbyr MSC Cruises et stort utvalg av SPA-pakker, der vi introduserer innovative behandlinger, massasje og stunder av velvære slik at du skal kunne koble av og vitalisere kropp og sjel.

Om bord på MSC Cruises' skip kommer middagsopplevelsen til å overgå dine forventninger når du nyter av den utsøkte maten som kokkene våre skaper under cruiset. Dersom du og partneren din vil unne dere noe ekstra, kan vi tilby flere spesialpakker. Pakkene kan dere bestille direkte via reisebyrået i forbindelse med at dere bestiller cruiset. Kan vi få friste med en rekke kvalitetsviner som er valgt ut av våre sommelierer eller legge til en snev av sensualitet til deres avkoblende fristed ved hjelp av en romantisk frokost eller fristende snacks?