En verden av eksepsjonell service

Stil betyr lite uten service. Vår misjon er å sikre deg en varm velkomst med høy standard av gjestfrihet.

Varmt velkommen

Ved ombordstigning vil en ansatt personlig eskortere deg til din lugar, og sørge for at du har alt du trenger.

En verden av smaker

Kvalitetskjøkken er standard på alle skip, mens våre spesial- og a la carte restauranter byr på et enda bredere utvalg.

En verden av velbehag

Koble av og forny deg selv i vår oase av fred og harmoni; MSC AUREA SPA
Du er her: Homepage MSC-Cruises Overview

Et MSC Cruise

Opplevelser, magi, rekreasjon, avkobling … det er det som er nytelsen ved å reise med verdens mest moderne og luksuriøse flåte. Vi er stolte over den italienske stilen, den utmerkede komforten, den hjertelige gjestfriheten og den sterke miljøbevisstheten. Reisen er målet.

MSC Yacht Club

MSC Splendida og MSC Fantasia introduseres MSC Yacht Club – et eksklusivt ”skip i skipet” som gir deg enestående luksus, privatliv og personlig service i kombinasjon med aktiviteter og underholdning i verdensklasse. MSC Yacht Club finnes på de mest attraktive dekkene i den fremre delen av skipet og er et førsteklasses tilbud med egen butlerservice og et komplett utvalg av luksuriøse bekvemmeligheter som gir deg en uforglemmelig cruiseopplevelse.

MSC Aurea Spa

Besøk MSC Aurea Spa og benytt anledningen til å øke ditt velvære, styrke balansen og pleie din skjønnhet under cruiset. Velg blant flere ulike behandlinger, for eksempel balinesisk massasje, badstue eller boblebasseng, og la deg stimulere av vakre og fredfylte omgivelser. Etter besøket er du full av energi og oppkvikket, ditt velvære er styrket, kropp og sjel er blitt stimulert og du føler deg klar til å nyte cruiset til fulle