Du er her: Homepage CruiseSor-AmerikaOverview

MSC Cruises’ cruise i Sør-Amerika – latinske rytmer og pulserende energi

Verdens femte største land Brasil har et vell av tilbud til reisende – fra historie og dyr til kultur og musikk. Karnevalet i Rio de Janeiro, byen som skal arrangere OL, er vel verdt et besøk på et cruise i Sør-Amerika med MSC. Uansett hvilke lidenskaper og interesser du har, er våre cruise i Sør-Amerika en flott måte å ønske våren velkommen med stil.

Du kan se frem til en oppdagelsesreise i latinamerikanske kultur med spektakulære søramerikanske landskap, tropiske skoger, innbydende strender og en smakebit av kontinentets berømte festkultur. Februar er karnevalstid i Sør-Amerika og høysesong for våre spesielle cruisetilbud i Sør-Amerika. Bli med på festlighetene og gi deg fiestaen i vold!

Opplev Brasils tropiske paradiser, spaser langs strendene i Arrajal og dans til musikken i Rio de Janeiro. På våre luksuscruise i Sør-Amerika er det nemlig alltid fest og moro. La deg forføre av den praktfulle arkitekturen i Salvador de Bahia og dagdrøm om de legendariske strendene Copacabana og Ipanema.

LES MER

FINN DITT CRUISE
HØYDEPUNKTER
Cruise til Buenos Aires – Argentina – Transatlantiske cruise – MSC Cruises
Buenos Aires er hovedstaden i Argentina og kanskje den rikeste byen i Sør-Amerika, men har i tillegg mye å by på av kultur, musikk og kunst.
Cruise til Salvador de Bahia – Brasil – Sør-Amerika – MSC Cruises
Hvis du slår opp Salvador da Bahia på Wikipedia, vil du finne ut at byen er kjent som "gledens hovedstad" i Brasil på grunn av de sorgløse innbyggerne og utallige utendørsfestene...