Du er her: Home Page CruiseNord-EuropaBelgiaAntwerpen

Antwerpen

Antwerpen er den nest største byen i Belgia og den ligger i Flandern, den flamsktalende delen av landet.

Glitrende diamantby – besøk elegante Antwerpen i Belgia

Antwerpen er den nest største byen i Belgia og den ligger i Flandern, den flamsktalende delen av landet. Det er en elegant og kulturell by. Hvis du likte historiske Brugge og travle Brussel, vil Antwerpen komplettere trioen av fine belgiske byer. Men hvis dette er ditt første besøk i Belgia, kommer du ikke til å bli skuffet. Antwerpen byr på fin kunst, kultur, mote og til og med diamanter, i overflod.

Forlat det luksuriøse cruiseskipet og oppdag det beste av det Antwerpen har å by på med MSC’ utfluktspakker. Disse turene hjelper deg med få mest mulig ut av tiden din i land ettersom du får de beste tilbudene på alle de største severdighetene.

Antwerpen er hjembyen til klassiske malere som Rubens og Van Dyck, og verkene til disse barokkmalerne kan man se i Det kongelige kunstmuseet. De som elsker Rubens' kunst, vil glede seg over Rubens-huset med elegant rekonstruerte rom i det som var kunstnerens bolig.

Antwerpen er verdens diamanthovedstad og over 85 % av verdens diamanter slipes, settes og selges her. Besøk Diamantmuseet for å få et innblikk i denne edelsteinens historie. Hvis du har kunnskap om diamanter, kan du gjøre ferien virkelig minneverdig og kjøpe en helt spesiell stein her. Moteelskere vil fryde seg over byens avantgarde-designere som viser kreasjonene sine i elegante ”boutiquer” i de største gågatene. De som foretrekker litt rimeligere herligheter, kan rusle rundt på Groote Markt (bytorget) for å beundre Antwerpens historiske laugshus i flamsk renessansestil.

Ikke forlat byen før du har smakt på det belgiske ølet, og husk for all del å ta med hjem en feriesuvenir i form av fin belgisk sjokolade.

Cruise to Antwerpen-Bruxelles - Belgium - Northern Europe - MSC Cruises

Directions


The ship docks in the Port of Bruges-Zeebrugge, an industrial port with some passenger ship facilities. The port is about 2 km from Blankeberg and 15 km from Brugge (Bruges). Brugge can be reached by train or bus from Blankenberg. The trip is about 15 minutes. The seafront promenade of Zeebrugge is withinwalking distance.

Port average temperature

The temperate figures shown are based on monthly average weather conditions for the selected port. Weather data is not real-time, and sometimes no data is shown for a specific date, month or port in general.

ANTWERPEN Months
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Average high °C 5 6 9 12 17 20 21 22 18 14 9 6
Average low °C  - - 2 4 8 11 13 12 10 7 3 2
Beklager, ingen cruise er tilgjengelig for denne porten. Kontakt reisebyrået for mer informasjon.
Skip
Måned
Avreisedato


Beklager, ingen utflukter er tilgjengelige for denne porten. Kontakt reisebyrået for mer informasjon.