Du er her: Homepage CruiseMiddelhavetOverview

MSC Cruises – spesialister på Middelhavscruise

Middelhavscruise er MSC Cruises' spesialitet. Når du reiser fra sjarmerende havnebyer og innbydende strender via betagende øyer, vil du oppdage at vår mediterrane opprinnelse gir oss en unik ekspertise som gjør det mulig å vise deg Middelhavet og øyenes skjulte skatter. Dessuten blir våre cruise i Middelhavet oppdatert med nye og spennende reiseruter hvert eneste år.

Våre luksuriøse cruise i Middelhavet har som mål å vise frem områdets rike historie for en minneverdig ferie. Uansett om du er interessert i f.eks. historie, kultur eller eventyr, så finnes det noe for enhver.

Historieinteresserte kan streife omkring i de majestetiske efesiske ruinene, utforske det ruvende Akropolis i Athen og foreta en reise tilbake i tid ved å oppleve Kolossen på Rhodos og Colosseum i Roma. Hvis du ønsker en opplevelsesrik ferie, er et Middelhavscruise med MSC Cruises helt perfekt.

 

Enten du besøker "kjærlighetsøya" Capri, tar en gondoltur i Venezia eller nyter pizza i verdensklasse i Napoli, kommer du til å oppleve det beste som denne vidunderlige regionen har å by på. La deg rive med av en pulserende flamenco i Spania eller ta en rusletur i labyrintene i de tyrkiske basarene og nordafrikanske kasbahene på jakt etter de beste suvenirene? Eller nyt rett og slett solen og friheten på hvit gresk strand! I 2011 har vi flere cruise i Middelhavet enn noensinne. MSC Cruises dekker Middelhavet fra Athen til Ajaccio, Bari, Korfu og enda lengre!

Cruise i Middelhavet – cruiseselskapet med verdens mest moderne flåte

LES MER

FINN DITT CRUISE
HØYDEPUNKTER
Cruise to Naples - Italy - Mediterranean - MSC
Napoli - Et svimlende vakkert sted som står oppført på UNESCOs verdensarvliste
Cruise to Athens - Greece - Mediterranean - MSC Cruises
Athen, Hellas' øye, kunsten og veltalenhetens mor