Kroatia

Kroatia er et land med fantastisk landskap og en betagende kystlinje.

Bli med MSC Cruises på en behagelige reise til den historiske byen Split og videre nedover kysten til Dubrovnik som er oppført på UNESCOs verdensarvliste og er en gammel by omgitt av murer høyt oppe på klippene over det asurblå havet.

Kroatia ligger ved Adriaterhavet med Italia i vest og grense mot Slovenia, Ungarn, Bosnia-Hercegovina, Serbia og Montenegro i nord og videre ned i øst og sørøst.

Landet har et variert landskap med vakre innsjøer, tette skogområder og nasjonalparker. Langs den kroatiske adriaterhavskysten ligger det over tusen øyer. Noen av dem er ubebodd, mange er fantastiske turistmål med klart, turkis hav, utsøkte lokalrestauranter og interessante monumenter. Pass på å besøke minst én av øyene mens du er i Kroatia, f.eks. Hvar, Korčula, Brač eller Krk.

På fastlandet kan du se nærmere på et vell av historiske severdigheter, fra det romersk-diokletianske slottet i Split til "Adriaterhavets perle" Dubrovnik der du kan spasere langs bymurene eller nyte den kontinentale stemningen på et av byens torg.

Få mest mulig ut av oppholdet i Kroatia med en av våre egne utfluktspakker som kombinerer sightseeing med de beste tilbudene. Tilbring dagen borte fra cruiseskipet i et behagelig middelhavsklima, og bruk dine kroatiske kuna på unike suvenirer som f.eks. kirsebærlikøren Maraskino eller et håndlaget silkeslips eller halstørkle – som faktisk ble oppfunnet i Kroatia.

LES MER

FINN DITT CRUISE
HØYDEPUNKTER
Cruise til Dubrovnik – Kroatia – Middelhavet – MSC Cruises
Dubrovnik, som er hovedstaden i Sør-Dalmatia i Kroatia, har ord på seg for å være et av verdens vakreste steder.
Cruise to Split - Croatia - Mediterranean - MSC Cruises
Split er den nest største byen i Kroatia etter Zagreb, og den ligger omtrent midt på landets uberørte kyst mot Adriaterhavet.