Konsernkjøkkensjef

Bruno Zaza

Bruno Zaza, konsernkjøkkensjef konditori, ble født i Grenoble, Frankrike. Allerede i tidlig alder opplevde han en lidenskap for konditorkunst, og det ble klart at dette skulle bli hans kall.

Etter å ha kvalifisert seg som «Pâtissier, Chocolatier, Confiseur og Glacier» i Frankrike, jobbet Bruno i en rekke konditorier der for å konsolidere sine profesjonelle kunnskaper. I 1995 søkte han nye horisonter, da han begynte å jobbe på cruiseskip og utvidet kunnskapene sine innen konditorkunst til å inkludere tradisjoner fra hele verden.

Reisene inspirerte ham og utviklet kreativiteten hans, mens han utforsket nye smaker og fornemmelser. Dette brakte ham til MSC Cruises i 2005, og siden da han har laget kakemenyer og desserter for hele flåten, der han deler sin erfaring og «savoir faire» med teamet om bord.

Oppskriftene hans tilberedes til høyeste standard ved bruk av ingredienser han selv velger ut, som tas om bord ved begynnelsen av hvert cruise for å sikre den beste ferskhet og smak.