Hvorfor en MSC Cruise

Ferie med oss

MSC er stolt over å tilby unike reiser til spennende destinasjoner i en 300-år familie drevet sjøfartstradisjon. Våre 12 moderne skip har blitt bygd for å gi gjestene en unik ferie opplevelse. Skipene er designet av meget dyktige arktitekter og våres skip har den største prosentandelen av balkong lugarer per skip samt at vi tilbyr en verden med fantastisk underholdning , spa opplevelser og mye mer. Vi er opptatt av å dele vår lidenskap til sjøen og den vises i alt vi gjør.

Utflukter

Uforglemmelige opplevelser på inspirerende steder

Ved å ankomme sjøveien til fantastiske destinasjoner kan du nyte tilpassede utflukter i vakre byer. Våre 126 reiseguider tilbyr over 2000 spennende og varierende utflukter i 73 land verden, 190 destinasjoner.

Fantastiske måltider

Flotte kreasjoner fra naturlige ingredienser

Mat opplevelsene er hjertet av ethvert MSC Cruise, alt fra formell dining i et utvalg av restauranter ombord med flotte dekorasjoner, til en stor buffet som tilbyr det meste av forskjellige mat, alt fra pasta til salater som er tilberedt av dyktige kokker hver dag. For MSC Yacht Club gjester, tilbyr vi personlig servitør tjeneste samt en egen restaurant for frokost, lunsj og middag.

Underholdning

Ha det gøy, dag og natt!

Vi elsker å se reisende nyte vårt store utvalg av spekatulære show, imponerende «Broadway and Las Vegas – style teatralske fremførelser, levende musikk samt nattklubber. Det er ingen grenser for hvor gøy man kan ha det på et MSC Cruise og det finnes ikke et kjedelig øyeblikk for de som vil bli underholdt i løpet av dagen. Hva enn dine interesser er, så vil du elske en spennende verden av storby – shows, spill, musikk og aktiviteter som venter på og bli utforsket.

MSC Aurea Spa

En himmel av velvære og skjønnhetspleie

Ta en time out og opplev MSC Aurea Spa, en ordentlig autentisk Balinesisk Spa til sjøs hvor ekspert hender og eksotiske blomster dufter vil ta deg til en verden av ren nytelse og indre ro. Revitaliser med hot stone og forskjellige typer massasjer, aromaterapi eller en avslappende opplevelse i relax området vårt. Et stort utvalg av skjønnhetsbehandlinger for menn og kvinner, inkludert kropp- og ansikstbehandlinger, anti-age behandlinger, manikyr, pedikyr, hårbehandlinger med Shu Uemura og behandlinger tilpasset tenåringer. For den perfekte avslutningen, ta en sunn smoothie i vår Spa Bar.

Sport og fitness

Ha det gøy, hold deg trent samt føl deg fresh

Et bredt utvalg av sport og treningsmuligheter med kvalifiserte instruktører og personlige trenere, gjør et MSC cruise til en luksuriøs ferie hvor du kan komme hjem enda mer trent enn når du dro. Ta din trening til ett nytt nivå med utendørs tennis, volleyball og basketball baner. På dekk kan du benytte deg av utendørs joggebane, mens man nyter en fantastisk utsikt. 


Innendørs er det et treningssenter med mulighet for cardio og styrke trening, samtidig som vi har yoga klasser som bringer sjel og kropp sammen.

Familieaktiviteter

Aktiviteter tilpasset for barn og familie

Barn forguder å reise med MSC, da det er så mange attraksjoner ombord, inkludert samarbeid med ledende varemerker som Lego og Chicco. Det er klubber for barn i alle aldre hvor man har mulighet til og bli kjent med andre når det arrangeres gruppeaktiviteter. Det er personale tilstede til enhver tid. I tillegg til dette tilbyr vi foreldre/barn aktiviteter, events og konkurranser som skaper minner for livet. Barna får alltid ved check in på MSC et security armbånd.