Utflukter

OPPDAGELSER PÅ HVER DESTINASJON

Hvorfor bestille en utflukt med MSC?

Kvalitet 
Besøk kjente attraksjoner ledsaget av kunnskapsrike guider! Alle utfluktene våre er grundig planlagt og organisert av eksperter. 

Komfort
La oss ta oss av alt det praktiske sånn at du kan bruke hvert minutt på land til å oppdage nye, spennende steder uten å bekymre deg for noe.  

Sikkerhet
Slapp av i visshet om at alle utfluktene våre er operert av omhyggelig valgte partnere som benytter moderne, sertifiserte busser som er i samsvar med de strengeste sikkerhetsstandardene.  

Få med deg alt som er verdt å se
Opplev det aller beste hver destinasjon har å tilby. Med utfluktene til MSC kan du være sikker på ikke å gå glipp av noe! 

Enkelt
Ved å forhåndsbestille plass slipper du å tenke dette underveis, sånn at du får mer tid til å nyte cruiset!  

Den beste maten
Dersom utflukten din inkluderer en matopplevelse, tar vi deg alltid med til et nøye utvalgt sted som blir jevnlig inspisert for å sikre at maten som serveres er av høyeste kvalitet.

.Title .Title .Title
Aktiviteter og eventyr

Aktiviteter og eventyr

Ta deg i land på jakt etter eventyr! Mulighetene for sport og moro omfatter alt fra fotturer og snorkling til kajakkturer og strandutflukter.

City tour

City tour

Oppdag byens indre på en guidet rundtur og kjenn på den lokale atmosfæren på en komfortabel busstur. Dette er trolig den enkleste måten å bli kjent med reisemålet på.

Kultur og historie

Kultur og historie

Lær alt om områdets lokale kultur og historie, besøk de viktigste severdighetene og få omvisning på berømte steder. En ideell måte å lære mer om reisemålet på.

Vakre omgivelser

Vakre omgivelser

Nyt stedet i totalt komfort. En komfortabel busstur tar deg med til de beste utsiktspunktene og mest interessante attraksjonene på reisemålet. En avslappet måte å oppdage verden på.

Familiemoro

Familiemoro

Ta med barna på oppdagelsesferd – med et program som er spesielt utformet for barn. Den perfekte familieutflukten.

Naturens underverker

Naturens underverker

Nyt spektakulær natur og oppdag områdets flora og fauna. Dette er din billett til naturens underverker!

Noe for enhver smak

Noe for enhver smak

Dyrk interessene dine på nye steder! Det finnes en verden av gleder og lidenskaper å utforske, fra gastronomiske turer og guidede shoppingturer til religiøse besøk.

Hav og sol

Hav og sol

Utforsk den spektakulære naturen og oppdag områdets fascinerende flora og fauna. Ditt pass til naturens mirakler.

Bestill utflukter

Gjør hver dag til en spennende opplevelse!

Det finnes utflukter som passer alle. MSC Cruises har skreddersydd en rekke utflukter for at du skal kunne oppleve så mye som mulig på cruiset ditt. Skap vakre ferieminner og oppdag alle de spennende reisemålene langs ruten. Finn favorittene dine blant våre opptil 2000 forskjellige utflukter!
Fyll ut bestillingsdetaljene dine og finn ut hvilke utflukter som er tilgjengelige på cruiset ditt. Du kan bestille, og endre bestillingen din, frem til fire dager før avreise.
Gjør hver dag til en spennende opplevelse!

Last ned utfluktsprogram

Gjør ferien en uforglemmelig opplevelse

MSC Cruises tilbyr et utrolig utvalg av utflukter hvis er utformet for enhver smak, noe som gir deg frihet til å gjøre det meste ut av hvert øyeblikk i land.
Last ned vår utfluktsprogram for å velge alle utflukter du er interessert i og som gjør ferien til en uforglemmelig oppdagelsesreise.
Gjør ferien en uforglemmelig opplevelse