Konsernkjøkkensjef

Christophe Le Cras

Christophe Le Cras, konsernkjøkkensjef i flåten, ble født i byen Quimper i Bretagne, Frankrike. Moren og bestemoren hans inspirerte hans lidenskap for kokkekunst mens han fortsatt var veldig ung.
I en alder av 16 år, startet han læretid på en anerkjent restaurant i regionen, mens han samtidig gikk på kokkeskole i Quimper.

Etter to intensive år på restauranten og skolen, fikk han sitt diplom som kvalifisert kokk. I løpet av karrieren har han reist på tvers av Frankrike, England, Sveits og Italia, der han har jobbet på et bredt spekter av anerkjente hoteller, restauranter og Relais & Châteaux, inkludert «Carlton Intercontinental» i Cannes og «Chewton Glen Hotel» i Sør-England.

Med denne samlede erfaringen flyttet han til USA, der han begynte å jobbe for cruise-rederier. Først som Chef de Partie (kokk ansvarlig for ett spesifikt område i kjøkkenet) og deretter kokk, der han utviklet en bred kunnskap om internasjonalt kjøkken, til glede for gjester fra hele verden.